Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Herkese Merhaba Arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EfeKaan

Speculator
Öncelikle herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Biraz geç bir tanışalım oldu 🙂 8 yıldır teknoloji bağımlısıyım, 14 yaşımda oyun hilesi editleyip YouTube'da paylaşarak para kazanmaya ilk adımımı attım ve o günden bugüne farklı mecralarda freelancer olarak çalıştım. 2021 Şubat ayında ticaret yaptığım bir arkadaşımın tavsiyesiyle kripto para işine girdim ve farklı bir forumdan tavsiye üzerine aranıza katıldım.

konularını zevkle okuyorum kardeşim.
aramıza hoş geldin...

Merhaba, Hoşgeldin.

Konularına ve yorumlarına baktığımda daha büyük yaşta birisi olduğunu düşünmüştüm bu güzel birşey 🙂 Güzel yerlere geleceğini düşünüyorum, tebrik ederim azmin ve mücadelen için 🙂

Merhaba, Hoşgeldin.

Konularına ve yorumlarına baktığımda daha büyük yaşta birisi olduğunu düşünmüştüm bu güzel birşey 🙂 Güzel yerlere geleceğini düşünüyorum, tebrik ederim azmin ve mücadelen için 🙂
Hoş buldum hocam çok teşekkürler 🙂

Öncelikle herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Biraz geç bir tanışalım oldu 🙂 8 yıldır teknoloji bağımlısıyım, 14 yaşımda oyun hilesi editleyip YouTube'da paylaşarak para kazanmaya ilk adımımı attım ve o günden bugüne farklı mecralarda freelancer olarak çalıştım. 2021 Şubat ayında ticaret yaptığım bir arkadaşımın tavsiyesiyle kripto para işine girdim ve farklı bir forumdan tavsiye üzerine aranıza katıldım.
Hoş geldin abi

Hoş geldin abi🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
14.132
Kullanıcılar
7.109
Son üye
jocops
Geri