Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Yardım Honeypot, PancakeSwap Dolandırıcılığı Hakkında Bilgisi Olana Ödül Verilecektir!

vaspartov

Crypto Curious
Selamlar, Az önce düşük bir miktar dolandırıldım. Ön satış adı altında bir etkinlikmiş gibi lanse edilen bu tufana bende düştüm. Biraz araştırdım ve bu dolandıcılık yöntemine Honeypot dediklerini anladım. Bu tarz dolandırıcılık konularındaki ana işleyişi merak ediyorum. Ben nasıl dolandırıldım? İletişim için telegram adresimi bırakıyorum, @IP_Chainz . Konu altına yorum yazarsanız göremeyebilirim, telegramdan ulaşınız. Kaybolan varlıklarımın geri döndürülemeyeceğini biliyorum, sadece işleyiş hakkında bilgisi olan birisine 100$ ödeme yapacağım. Telegramdan ulaşabilirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun.

Sadece merak ettim; bu yöntemin detayları öğrendikten sonra aynı yöntemle başkalarını dolandırmak mı istiyorsunuz? Bu biraz tuhaf bir istek ve ödül olmuş. 100 dolar hiç fena değil. 😁

100$ verecekseniz eksiksiz detayları ile anlatabilirim.
öncelikle aşağıdaki konuya bağış yapın arkadaşlar ile iletişime geçin.
bana haber verin.
telefonda bilgi aktarımı sağlayayım.

Forum istatistikleri

Konular
14.095
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri