Neler yeni

Hotbit Borsasına Siber Saldırı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yecele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bilemiyorum hocam hayırlısı inşallah kimseyi mağdur etmezler.
Parayı doğru yere yatırmak mesele hocam. Paranı herkese emanet etmediğin gibi her borsaya da girilmeyeceğini bilmen lazım.

Her şeyi de kaçış olarak algılamamak lazım değil mi? Saldırı çok hasar vermişse ve personel yahut altyapı eksikliği sebebiyle onarımların uzun sürmesi ve uğraştırıcı olması normal karşılanmaz mı?
Kesinlikle bizim buradaki olaydan çok farklı bir durum, soğuk cüzdan adreslerinin paylaşımı bile yatırımcısının kara bulutları çağırmasını engelliyor ama sürenin çokluğu ve ister istemez belirsizliği yatırımcıları düşündüren kısmı.

Bilemiyorum hocam hayırlısı inşallah kimseyi mağdur etmezler.
Mağduriyet illa ki olacaktır hocam. Her şey eski haline döner inşallah şu anda tersi bir görüntü yok ama bu defa içerdeki bakiyesiyle al sat yapanlar bir coinde yakalanmış olabilir, ya da alım yapacakken usdt'de kalmış olabilir. Ki twitlerde gördüm 1 mayısta çıkacak bir coine yatırım yapmayı planlayanların twitlerini 😀 Hatta adamlar sözcü tutmuş kendilerine.

Bu arada Hotbit bana arayüz, script bakımından çok güven veriyor. Borsadaki metinler, kategoriler, ticaret ekranı falan bana bayağı sağlam geliyor. Bir tokatlama beklemem yani, haberi gördüğümden beri girmeye bile çalışmadım. Kafam rahat. Bu demek değil ki çalmazlar, kaçmazlar... 🙂 Yatırım tavsiyesi değildir, hangi borsada işlem yapacağınıza kendiniz karar verin.

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri