Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Ice Token Ön Satışı

listelemeler ve anlaşmalar yoğun gidiyor YTD olmak ile beraber fan tokenler ile ilgili de anlaşmalar ve geliştirmeler gelecek sanırım
Tron ekosistemi ile anlaşmanın arkasında sadece tek taraflı bir destek ve çözüm yoktur sanırım. Bu işin bitcichain tarafı da olacaktır. Justin Sun ve huobi (HTX) denklemini katarsak dediğinde haklı olabilirsin hocam. Değişik bir anlaşma süreciyle ciddi geliştirme ve yükselişler söz konusu olabilir.

Beklemeye devam ediyorum hocam. Bakalım ne olacak.

Tron ekosistemi ile anlaşmanın arkasında sadece tek taraflı bir destek ve çözüm yoktur sanırım. Bu işin bitcichain tarafı da olacaktır. Justin Sun ve huobi (HTX) denklemini katarsak dediğinde haklı olabilirsin hocam. Değişik bir anlaşma süreciyle ciddi geliştirme ve yükselişler söz konusu olabilir.

Beklemeye devam ediyorum hocam. Bakalım ne olacak.
bu hafta yada haftaya flame huobide olabilir mi hocam 🙂 justin sun her listelemeyi kendi hesabından paylaştı bitci için inanılmaz bir reklamdı açıkcası bu tiwiti görsem diğer borsalardan birinin yönetici olsam kıskanırdım 😀

Forum istatistikleri

Konular
13.750
Kullanıcılar
6.914
Son üye
alies
Geri