Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

İlginizi Çeken Altcoinler ve Tokenler Neler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gknacr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba. İlginizi çeken, projesini beğendiğiniz ve gelecek vaad ediyor dediğiniz altcoin ve tokenler neler?
Biraz sohbet edelim ve bilgi alışverişi yapalım diye düşündüm.
Ben altcoin sepetimde CHZ, OMI ve THETA tutuyorum. Her üç paranında projeleri güven veriyor ve iyi yatırım ortaklarına sahipler. Bunların yanında ETH'de olumlu baktığım bir kripto para.

NOT: Sadece sohbet ve fikir alışverişi amaçlı açılmış bir konudur. Burada yazdığım ve yazılacak hiçbir bilgi veya coin yatırım tavsiyesi değildir.

BTC tutuyorum (haliyle).
Theta Fuel tutuyorum. Neden THETA değil de TFUEL derseniz genelde hareketleri arka arkaya geliyor ve TFUEL az farkla aha yüksekte kalmış oluyor. Bir de projelerini seviyorum.
Benzer bir proje olduğu için LBRY Credits (LBC) tutuyorum.
CAKE tutuyorum, PancakeSwap'in piyasanın en iyi dex'i olduğunu düşünüyorum. Binance destekli olması ve BSC ağında kullanılması da artı.
İki aydan fazladır CHZ tutuyorum. Değeri daha yükselir mi bilmiyorum ama zaten çok kar ettim. Sürekli yeni anlaşmalar yapmaya çalıştıkları ve iyi reklam yürüttükleri için en azından hep aktif olmaya devam edeceklerini düşünüyorum o yüzden tutmaya devam edeceğim.
BAT tutuyorum onun da projesini beğeniyorum ve alanında rakipsiz olduğunu düşünüyorum. O da fazlasıyla kar ettirdi.
BTT tutuyorum, neredeyse Instagram kadar falan kullanıcı olan bi platform. TRON Vakfı'na ait olduğu için Dlive ile vs. de ortak sayılabilir. Ben tutmaya devam edeceğim.
Dentacoin (DCN) tutuyorum ama çok güvendiğimden değil diş hekimliği endüstrisine hitap eden benim bildiğim tek coin olduğu için. 🙂
Bir de Felixo Coin (FLX) tutuyorum. Türk borsaları arasında 3-4 marka olmuş ismin arkasından sağlam gelen bir borsa olduğunu düşünüyorum. Belki bir gün patlar.

Buraya ay sonu eklemeyi planladığım BakerySwap'in tokenı BAKE var, umarım o günlere kadar yatay seyreder. Bir de fikrim değişmezse Litentry (LIT) var.

Yatırım tavsiyesi değildir. Sorumluluk reddi beyanı ve feragatname imzamda yer almaktadır.

BTC tutuyorum (haliyle).
Theta Fuel tutuyorum. Neden THETA değil de TFUEL derseniz genelde hareketleri arka arkaya geliyor ve TFUEL az farkla aha yüksekte kalmış oluyor. Bir de projelerini seviyorum.
Benzer bir proje olduğu için LBRY Credits (LBC) tutuyorum.
CAKE tutuyorum, PancakeSwap'in piyasanın en iyi dex'i olduğunu düşünüyorum. Binance destekli olması ve BSC ağında kullanılması da artı.
İki aydan fazladır CHZ tutuyorum. Değeri daha yükselir mi bilmiyorum ama zaten çok kar ettim. Sürekli yeni anlaşmalar yapmaya çalıştıkları ve iyi reklam yürüttükleri için en azından hep aktif olmaya devam edeceklerini düşünüyorum o yüzden tutmaya devam edeceğim.
BAT tutuyorum onun da projesini beğeniyorum ve alanında rakipsiz olduğunu düşünüyorum. O da fazlasıyla kar ettirdi.
BTT tutuyorum, neredeyse Instagram kadar falan kullanıcı olan bi platform. TRON Vakfı'na ait olduğu için Dlive ile vs. de ortak sayılabilir. Ben tutmaya devam edeceğim.
Dentacoin (DCN) tutuyorum ama çok güvendiğimden değil diş hekimliği endüstrisine hitap eden benim bildiğim tek coin olduğu için. 🙂
Bir de Felixo Coin (FLX) tutuyorum. Türk borsaları arasında 3-4 marka olmuş ismin arkasından sağlam gelen bir borsa olduğunu düşünüyorum. Belki bir gün patlar.

Buraya ay sonu eklemeyi planladığım BakerySwap'in tokenı BAKE var, umarım o günlere kadar yatay seyreder. Bir de fikrim değişmezse Litentry (LIT) var.

Yatırım tavsiyesi değildir. Sorumluluk reddi beyanı ve feragatname imzamda yer almaktadır.
CAKE ve BAKE benimde ilgimi çekiyor. İlk alım fırsatında alıp kenara atmayı düşünüyorum.

Chiliz tutuyorum. Güzel proje.
Vechain. Gelecek vaat ettiğini düşünüyorum.
ENJ, MANA, DEGO. NFT yatırımlarım.
ADA, DOT, IOTA, CRV. Bunlardan da ümitliyim.
LTC, TRX.

Chz yi 1 aydır takip ediyorum. Alt yapısı sağlam bir proje. Anlaşmaların olumlu katkısıyla hak ettiği yere gelecektir.
Manchester City anlaşması hareket oluşturmadı ancak daha büyük anlaşmalar umarım değerini biraz arttırır

Forum istatistikleri

Konular
13.933
Kullanıcılar
6.972
Son üye
crypthonite
Geri