Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

İlginizi Çeken Altcoinler ve Tokenler Neler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gknacr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
OMI bende de vardı ama dün oldukça fazla düştü, ben de sattım. Bu kadar düşmesine rağmen 2x kar ile çıkış yaptım ve gelen para ile Kucoin borsasında yer alan Hathor (HTR) ve Constellation (DAG) aldım. İkisinden de oldukça umutluyum

OMI bende de vardı ama dün oldukça fazla düştü, ben de sattım. Bu kadar düşmesine rağmen 2x kar ile çıkış yaptım ve gelen para ile Kucoin borsasında yer alan Hathor (HTR) ve Constellation (DAG) aldım. İkisinden de oldukça umutluyum
Bende çok düşükten almıştım satmadım bekletiyorum. Bakalım yükselecek mi

Benim için sanırım IOTA her zaman ön planda olacak gibi gözüküyor. Normalde para kazanırken duygusal davranmamak gerektiği söylenir ama IOTA beni hiç üzmedi.

Bunun dışında MFT ve IQ'da var. İki Alt coine girerken hiç analize falan bakmamıştım. Açıkçası iki coin'de 20 kuruş olduğu için almıştım. İkisinin de durumu IOTA gibi iyi gidiyor.

Bu söylediklerim tabi ki Yatırım tavsiyesi değildir.

BTT uzun vadede favori coinim. CAKE de bugün birçok DeFi'ye nazaran iyi bir tablo çizdi. Alım yapmıyorum CAKE için ama artık takip ediyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

BTC tutuyorum (haliyle).
Theta Fuel tutuyorum. Neden THETA değil de TFUEL derseniz genelde hareketleri arka arkaya geliyor ve TFUEL az farkla aha yüksekte kalmış oluyor. Bir de projelerini seviyorum.
Benzer bir proje olduğu için LBRY Credits (LBC) tutuyorum.
CAKE tutuyorum, PancakeSwap'in piyasanın en iyi dex'i olduğunu düşünüyorum. Binance destekli olması ve BSC ağında kullanılması da artı.
İki aydan fazladır CHZ tutuyorum. Değeri daha yükselir mi bilmiyorum ama zaten çok kar ettim. Sürekli yeni anlaşmalar yapmaya çalıştıkları ve iyi reklam yürüttükleri için en azından hep aktif olmaya devam edeceklerini düşünüyorum o yüzden tutmaya devam edeceğim.
BAT tutuyorum onun da projesini beğeniyorum ve alanında rakipsiz olduğunu düşünüyorum. O da fazlasıyla kar ettirdi.
BTT tutuyorum, neredeyse Instagram kadar falan kullanıcı olan bi platform. TRON Vakfı'na ait olduğu için Dlive ile vs. de ortak sayılabilir. Ben tutmaya devam edeceğim.
Dentacoin (DCN) tutuyorum ama çok güvendiğimden değil diş hekimliği endüstrisine hitap eden benim bildiğim tek coin olduğu için. 🙂
Bir de Felixo Coin (FLX) tutuyorum. Türk borsaları arasında 3-4 marka olmuş ismin arkasından sağlam gelen bir borsa olduğunu düşünüyorum. Belki bir gün patlar.

Buraya ay sonu eklemeyi planladığım BakerySwap'in tokenı BAKE var, umarım o günlere kadar yatay seyreder. Bir de fikrim değişmezse Litentry (LIT) var.

Yatırım tavsiyesi değildir. Sorumluluk reddi beyanı ve feragatname imzamda yer almaktadır.
O günkü mesajıma ekleyeyim, Nimiq ve Contentos ekledim (BakerySwap ve Litentry eklemedim ama BAKE'i de arkadaşıma aldırmıştım %30 kârda şu an). Listeyi tekrar güncelleyeyim:

• PHT
  • BTT
  • CAKE
  • DCN
  • BAT
  • NIM
  • BTC
  • TFUEL
  • FLX
  • COS
  • LBC
  • CHZ