Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

İlk bitcoini ne zaman aldınız

Meşhur MT.Gox ile alım-satım yapmak benim için işkenceydi. Paraya çevirmek ise ayrı bir eziyet idi. Ondan daha önce de malum mekânı* kullanıyordum.

Neyse ki (2013 yılı olması lâzım) BtcTürk çıktı da, Bitcoin alıp-satıyoruz para kazanıyoruz diyebildik.

*Bkz. Deep Web
BTCTurk u devamlılığı açısından seviyorum acikcasi. Dünyanın faal en eski borsası şuan. Bir ara sunucular Türkiye de olmadığından sorun yaşamıştı. Ama o zamanda kimsenin parası kalmadı içeride. Sadece cüzdan işlevi gördü ama herkese ödemesini yaptı.

Böyle bir borsaya sahipken adam akıllı bir projenin olmaması üzücü gerçekten. Neden basaramiyoruz anlamıyorum. Artık TR projesi diyince kaçıyor insanlar.

BtcTürk candır hocam. Zaman zaman sert eleştiriler de yaparız ama asla "ben onu kullanmam" diyecek kadar kötü olmadı. Ama malesef dünyada ilk on sıraya girecek kadar iyi de olamadı.

Biraz komisyonda indirim, biraz da canlı ve aktif bir uygulama ile neden ilk on içinde olmasın? Airdroplar, kazanç etkinlikleri, hediye kutuları, web 3 cüzdanı, earn, kripto sohbet odaları, vb küçük detaylarla kendi umduklarından çok daha fazla kullanıcı çekebilirler.

Forum istatistikleri

Konular
13.675
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri