Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

İlk Kripto Kazancınız

2018 yıllarında giriş yaptım. Nerdeyse 0 tl ile girdim diyebiliriz. Önce kucoin gibi borsaları tanıttım güzel referanslar topladım. O yıllarda günde nerdeyse 40-50 $ sabit gelirim vardı. Elde ettiğim paraları ise belli başlı sağlam borsalar belirleyip arbitraj için kullandım ozamanlar TR borsaları ile yurtdısı borsalarında makas fazlaydı özellikle dogecoin gibi coinlerden güzel arbitraj yaptım. İster inanın ister inanmayın max 500 Tl gibi bir bütçeyle o yıllarda araba alacak kadar para kazandım. Lakin bazen 2 gün boyunca uyumadım sabahlara kadar pc başında oturdugum günler oldu. Bazıları havadan para diyor bu işlere bana göre normal iş hayatından kat ve kat fazlasını emek verdim sonucunuda aldım. Daha sonra bu işleri bıraktım. Herkese bu yolda bol kazançlar.

2018 yıllarında giriş yaptım. Nerdeyse 0 tl ile girdim diyebiliriz. Önce kucoin gibi borsaları tanıttım güzel referanslar topladım. O yıllarda günde nerdeyse 40-50 $ sabit gelirim vardı. Elde ettiğim paraları ise belli başlı sağlam borsalar belirleyip arbitraj için kullandım ozamanlar TR borsaları ile yurtdısı borsalarında makas fazlaydı özellikle dogecoin gibi coinlerden güzel arbitraj yaptım. İster inanın ister inanmayın max 500 Tl gibi bir bütçeyle o yıllarda araba alacak kadar para kazandım. Lakin bazen 2 gün boyunca uyumadım sabahlara kadar pc başında oturdugum günler oldu. Bazıları havadan para diyor bu işlere bana göre normal iş hayatından kat ve kat fazlasını emek verdim sonucunuda aldım. Daha sonra bu işleri bıraktım. Herkese bu yolda bol kazançlar.
Hocam özellikle arbitraj yapıyorsanız ciddi emek isteyen işler. Tabi günümüzde onunda programları çıktı. Ama dediğiniz yıllar için manuel uğraşmak lazımdır.

ilk kazancımdan bahsetmiştim 🙂 fakat yinede bi anıları tazeleyeylim.

ilk kazancımdan bahsetmiştim 🙂 fakat yinede bi anıları tazeleyeylim.
Biliyorum abi o konuyu da tanışma değil ilk kazanç. Hem çok tatlı oluyor ilk kazanç genelde 🙂

Forum istatistikleri

Konular
14.130
Kullanıcılar
7.108
Son üye
Ressam
Geri