Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

İnsanların 100 Kat Artan Coinlere Hala Umut Bağlaması - Chz gibi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BTC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tabi ki hangi coin olursa olsun en dipten almak çok daha mantıklı. Ama unutmamak lazım ki piyasada neyin ne zaman nasıl düşeceği veya yükseleceği belli olmuyor.

Aralık ayından bu yana CHZ 0,01`den 0,95`e kadar çıktı 100 kat yaptı. Buna rağmen hala daha uçacak kaçacak denmesi beni şaşırtıyor. Eskilerden XRP aklıma geliyor 2-3 dolar olduğundan millet uçacak kaçacak diyordu bir daha o seviyelere gelmedi bile. Bu durumlarda dikkatli olun fomoya kapılmayın uçan ve büyük mumlar diken coinler yerine daha yükselişini tam yapmayan coinlere yanaşmak daha sağlıklı olur.

Bu arada CHZ yükselmeyecek demiyorum ama dipten almadığın sürece şuan almanın ne yararı var ki?

Bana katılmayabilirsiniz ben sadece kendi düşüncemi açıklıyorum.
Ben katılıyorum herşeyin bi sınırı vardır. Ama belli olmaz daha da yükselebilir. Biraz tahmin biraz da şans işi.

Aralık ayından bu yana CHZ 0,01`den 0,95`e kadar çıktı 100 kat yaptı. Buna rağmen hala daha uçacak kaçacak denmesi beni şaşırtıyor. Eskilerden XRP aklıma geliyor 2-3 dolar olduğundan millet uçacak kaçacak diyordu bir daha o seviyelere gelmedi bile. Bu durumlarda dikkatli olun fomoya kapılmayın uçan ve büyük mumlar diken coinler yerine daha yükselişini tam yapmayan coinlere yanaşmak daha sağlıklı olur.

Bu arada CHZ yükselmeyecek demiyorum ama dipten almadığın sürece şuan almanın ne yararı var ki?

Katılıyorum ama piyasanın ne durumda olduğu projelerin gelişimi ve coinin popüler ivme kazanması çoğu şeyi değiştirir.

arz talep meselesi bu. insanlarda birazda güvensizlik durumu var.. bu son olaylar fazlasıyla tedirginlik yarattı.. ama zamanla aşılır diyorum..

Forum istatistikleri

Konular
14.122
Kullanıcılar
7.093
Son üye
yilmaz...
Geri