Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Nasıl İnternetten gerçekten emek karşılığı para kazanmak nasıl olur

İnternetten para kazanmak diyince insanların aklına genelde reklam izlemek anket doldurmak gibi şeyler gelir ama bu başlıktan kastım bunlar değil gerçekten İnternetten bir iş alarak veya çalışarak kayda değer bir miktar para nasıl kazanılır yeni başlayan birinin napması lazım? Sorum bu tavsiyelerinize önerilerinize açığım

Ülkemizde son zamanlarda bu Bitcoine bir kısıtlama Yada vergilendirme geleceği söyleniyor bu bizi nasıl etkiler?
Burada yeniyim o yüzden yazılan cevap bana mıydı onu da bilmiyorum ama yine de şansımı deniyim dedim. Belki de soruyu yanlış yerde sordum ama kusuruma bakmayın acemilik diyelim. Bu ay sonundan itibaren galiba kripto paralarla ilgili Yeni bir düzenleme geleceği söyleniyor ya bizi nasıl etkileyeceği konusunda bilgisi olan var mı onu öğrenmek istemiştim

İnternetten para kazanmak diyince insanların aklına genelde reklam izlemek anket doldurmak gibi şeyler gelir ama bu başlıktan kastım bunlar değil gerçekten İnternetten bir iş alarak veya çalışarak kayda değer bir miktar para nasıl kazanılır yeni başlayan birinin napması lazım? Sorum bu tavsiyelerinize önerilerinize açığım
Ben de bu konuyu çok araştırdım makale yazarak para kazanmayı deneyebilirsin YouTube da videoları var biraz yorabilir seni ama kazancı güzel

Forum istatistikleri

Konular
13.993
Kullanıcılar
6.996
Son üye
mascotwar
Geri