Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

İnternetten Para Kazanmak O kadar kolaymı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç bişeyin kolay olmadığı gibi İnternetten para kazanmakta kolay degildir gözüyle bakıyorum. Çünkü Bi kazanç olması için emek gerek zaman gerek hepsinin yanında biraz da tecrübe gerek bilgisiz bu tür işlere girersek hüsranla dönecegimizi düşünüyorum.

İnternetten para kazanmak tabiki mümkün hatta akıl almaz derecede kazançlar da var. Ama bunun için de önce yeterince emek vermek gerekiyor. Olabildiğin kadar dikkat ve uyanıklık ister çünkü internette ne insanlar var saf olmamalıyız.

Evet haklısınız ancak bu sitede o kadar basit yollu kazanıldığını görmedim. Buda bir emek vermek gibi. Blog yazmak yazılara dahil olmak bu gayet güzel bir yol bence

kazançları çok gibi gösterilip bazı insanlar dolandırıyor insanları bence bu çok yanlış internetten para kazanma konusunda
Bir sürü uygulama ve site var böyle ya kolay gösterip kandırıyorlar ya da önce ödeme yapıp sonra ortadan kayboluyorlar.

cümleler arasına nokta koyalım
Internetten para falan kazanılmaz ha kazanilir da o kadar çok bı miktar kazanamazsiniz boştan yere uğraşmayın sermayesiz ekmek olmuyo yatırım yaparak kazanabilirsiniz internetten kazanılacagini sanmıyorum

Kesinlikle kolay. Benim bile kazandığım 3-4 yöntem var. Kazandığım yerleri söyleyecek olursam youtube,twitch,binance ve tabii ki blog sitelerim.
Şöyle bir husus var ki bunlar için bile emek ve çalışma lazım. Sadece işinize odaklanıp planlı bir şekilde ilerlediğiniz zaman kazanamayacağınız yer yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri