Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Kafamı Duvarlara Vurduran Token; WINK (WIN)

Her fırsatta altcoin ve token analizleri yapar, projelerini, yol haritalarını, anlaşma haberlerini ve piyasa verilerini incelerim. Ocak ayının başlarında bir arkadaşım WINK (WIN) diye bir tokenden bahsetti. Online ku*ma*r oyunlarında kullanılan bir token ve platforma günlük 10 milyondan fazla oyuncu giriyormuş.

Ben incelediğim zamanda fiyatı yaklaşık 0.0000060 dolar civarındaydı. Tron altyapısında oluşturulmuş, merkeziyetsiz, Binance, Evolution ve Gameart gibi ortakları bulunan bir token. Projesi hoşuma gitmiş ve almayı düşünmüştüm. Daha sonra onun yerine CHZ yatırımı yapmaya karar verdim ve almadım. CHZ bu süre zarfında yerinde sayarken WIN 1000x kat değer kazanarak anlık fiyatını 0,00062 dolar yaptı. Şuan almak için fırsat kolluyorum ve ilk alım fırsatında alım yapacağım.

Merak edenler için WINK ile ilgili kısa bilgi vereyim;
WINK, kullanıcıların farklı blockchain ağlarında çeşitli ba*h*s ve ku*ma*r oyunları oynayabilmesini, bunu yaparken de tamamen şeffaf bir ortamda bulunmalarını hedefleyen Tron ağında oluşturulmuş token'dır. Binance ve birçok büyük borsada listelidir. Ayrıca Binance, Bitcoin ve BitcoinCash tarafından desteklenmekdtedir. WINK geliştiricileri piyasaya ilk olarak ba*h*s ve ku*ma*r sektörünü hedef alarak girmiştir ancak günümüzde merkeziyetsiz oyun uygulamaları geliştirme projeleri üzerinde çalışmaktadır.

Yazdıkların herhangi bir şekilde yatırım yada al-sat tavsiyesi değildir. Sadece içimi dökmek istedim 🙂

Ben iyi kar ettim ondan 🙂 tabi ki yakın zamanda. Şu aralar ucuz kalmış kripto paralara lot sayısından dolayı büyük ilgi var.
Hala ufaklar var tam değerlenmemiş. Ben serpiştirin birkaçına 🙂

Ben iyi kar ettim ondan 🙂 tabi ki yakın zamanda. Şu aralar ucuz kalmış kripto paralara lot sayısından dolayı büyük ilgi var.
Hala ufaklar var tam değerlenmemiş. Ben serpiştirin birkaçına 🙂
Bende tam olarak onları arıyorum işte 🙂

1000x peşinde olan sadece ben değilmişim. Kulübe hoş geldiniz ya da ben hoş geldim 🤣 🤣
Hocam bu kaçırdığım iki oldu üçüncü de yakalarsam parayı kamyonlara yükleyip taşıyacam 🤣🤣🤣

1000x işine ben de düşeceğim bu ay içinde... Bu konu şimşek çaktırdı kafamda. 😀 Geçmiş olsun bu arada.

Herkes endi çıkarımlarını burada paylaşsın o zaman. Bakalım kimin kriptosu 1000x yapacak 🤔 😉 🙂
Ben yaklaşık 3 hafta önce projesini beğendiğim ECOMI (OMI) adında bir tokene girdim. 0.0072'den girmiştim bu aralar 0.010-12 aralığında gidip geliyor. Umarım yakın zamanda ''OMI x1000 yaptı'' başlıklı konu açarım 🙂
OMI ile ilgili açtığım konu; https://satoshiturk.com/threads/ecomi-omi-token-hakkinda-ne-duesuenueyorsunuz.6061/

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri