Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kendi tokenimi en düşük Maliyet ile nasıl çıkarabilirim

Morkolips

Speculator
Arkadaşlar kendi tokenimi çıkarmak istiyorum lakin öğrenci olduğum için verebilecek çok fazla param yok. Forumdaki token oluşturucu ile yaparsam bunu insanlar alırsa bende kazanabilir miyim merak ettiğim konu uzun zamandır düşünüyordum bugün sormak istedim.

Ben bir örnek ile sorayım o zaman çünkü tam anlayamadım
Lütfen kusuruma bakmayın sürekli rahatsızlık vermek istemem.
Floki meme token da sözleşme olarak hem bnb var hem erc bende böyle bişey yapmak istiyorum
hatta 10 trilyon bnb ağından çıkartmışlar 10 trilyon erc ağından.

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (11).webp
    Ekran Görüntüsü (11).webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 11
ERC demek zaten bnb eth ağlarında çalışmak demek zaten yni evm tabanlı blockchainler.

tron ve solanada aynı kodları kullanarak token çıkartamazsınız bunun için üzerinde çalışmanız gerekmetekdir
ERC bir kod kütüphanesi demek daha anlamlı olur belki. Kontratın erc kütüphanesinden miras alır ve az kod yazarak o standartla gelen kodlardan faydalanırsın.

Floki meme token da sözleşme olarak hem bnb var hem erc bende böyle bişey yapmak istiyorum

Türkçe kaynağı var. Bence okuyup blockchain'in çalışma mantığını önce bir kafanda oturtmanın faydası olur. Yapay zekaya nasıl soru soracağın konusunda bilgi edinirsin ve pratikte yapmak istediklerinde yönlendirici bir katkı sağlar

ERC bir kod kütüphanesi demek daha anlamlı olur belki. Kontratın erc kütüphanesinden miras alır ve az kod yazarak o standartla gelen kodlardan faydalanırsın.

Türkçe kaynağı var. Bence okuyup blockchain'in çalışma mantığını önce bir kafanda oturtmanın faydası olur. Yapay zekaya nasıl soru soracağın konusunda bilgi edinirsin ve pratikte yapmak istediklerinde yönlendirici bir katkı sağlar

mükkememl açıklama ve öneriler teşekkür ederim hocam.

Floki ilk başta eth ağında çıktı fakat proje gelişip yayılınca topluluğun eth'nin yüksek işlem ve transfer ücretlerinden şikayeti nedeni ile (ve işlem hacminin artmasını desteklemek amacı ile) (ve Binance ile entegrasyon için) ayrıca BSC ağında yeniden oluşturuldu. Yani yeni ve ayrı bir token olarak düşünebilirsiniz aslında. Ama toplam arz ikisinde 20 trilyon gözükse de aslında toplamda max 10 trilyon adet (hatta daha az) kalacak şekilde yakıldı.

Forum istatistikleri

Konular
13.831
Kullanıcılar
6.950
Son üye
vaspartov
Geri