Neler yeni

Kodlama ile Presale ve Airdrop Yaratma

Sen mi yaptın her şeyini sitenin? Güzel olmuş. Web sitesini hangi platformda yaptın? Ben canvada yaptım ve çok memnunum ama bu senin yerleştirdiğin presale uygulamasını nasıl entegre edebileceğimi bilmiyorum mesela.
Bu tür siteleri bir html template'den generate eden bir uygulama yaptım. Onu geliştirmeye devam ediyorum henüz.

Merhabalar. Presale gibi işlemler çok tehlikeli geliyor bana. Olası bir hacking durumunda proje daha başlamadan bitedebilir. Pinksale gibi yükümlülüğün sizde olmadığı platformlarda ico yapmak bana sağlam geliyor naçizane fikrim tabi benim. Sizi yaptınız yoksa hack grubumu yaptı hep bir muallakta kalır ve güveninirlik biter

Merhabalar. Presale gibi işlemler çok tehlikeli geliyor bana. Olası bir hacking durumunda proje daha başlamadan bitedebilir. Pinksale gibi yükümlülüğün sizde olmadığı platformlarda ico yapmak bana sağlam geliyor naçizane fikrim tabi benim. Sizi yaptınız yoksa hack grubumu yaptı hep bir muallakta kalır ve güveninirlik biter
Projeyi çıkaran da kötü niyetli olabilir vs bu şekilde düşünmenin sonu yok. Embed kodu veren bir kurumsa eğer anlaşma imzalamak, değilse eğer açık kaynak kodu var mı diye bakıp bilen birine inceletmek bu çekinceleri çözer. Ama önsatışta girilen tokenin 1000x yapacağını farzetmek lazım. Bütçeyi 1000'e bölüp dağıtırsan 999 tane projeden 1 tanesi tutsa kâr 🙂 Zaten geri kalanı ponzi falan dolandırıcılar daş mı yesin 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.696
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri