Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kripto Para Alınabilinen Türk Borsaları Hangileri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Juf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sistemkoin vardı geçen senelerde, Electroneum sadece o Türk borsasında olduğu için onu kullanmak zorunda kalmıştım. Minimum çekim tutarları çok komikti. Sürekli kendilerine ait trade botları çalıştırdıkları düşünüldüğünden işlem hacminde üst sıralardalardı falan. Sanırım Şubat ayından beri sitelerinde şöyle bir index var:

Sistemkoin bakımda!
Web sitemiz, plansız ve zorunlu bir sunucu güncellemesi sebebiyle geçici olarak kapalıdır.
En kısa sürede yeniden hizmetinizde olacağız. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Sistemkoin is under maintenance!
Our website is temporarily closed due to an unplanned and mandatory server update.
We will be at your service again as soon as possible. Thank you in advance for your understanding.

Sözün özü dikkatli olun. 🙂 Bir YouTuber önerdi diye, bir tanıdığınız kullanıyor diye her borsaya güvenmeyin, paranızı tutmayın.

• Like
Tepkiler: Juf
Paribu kesinlikle kullanılmaz. Neyse binance ye geçtim. Daimi olarak binanceye nisbeten alta kaliyor paribu sadece para aktarmada kullaniyorum. Başkada bir işe yaramaz
Madem öyle yaptınız, Tr Binance'a üye olup aktarmalarınızı komisyon ödemeden yapabilirsiniz. Para yatırma aynı diğer Türk borsalarında olduğu gibi EFT / havale ile. Forumda konusu vardı.

Forum istatistikleri

Konular
13.739
Kullanıcılar
6.908
Son üye
sada
Geri