BTC
Investor
- BNB
- 0,00003100
SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!
Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.
Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.
Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!
hocam en düşük miktarda gönderim yapabileceginiz cüzdan https://faucetpay.io musluk sitelerinde kullanır genelde cok düşük miktarda gönderim yapılabildiği için işinizi görürse bi bakın, veya coin transfer ederek gönderim yapmayı deneyin. Misal ben musluk sitelerinden 3 5 bişeyler topluyorum dediginiz gibi binance alt limiti cok o yüzden zec dönüştürüp öyle transfer ediyorumHocam ben en düşük miktar gönderim yapan bir borsa arıyorum. Minimum çekim miktarı çok düşükyer arıyorum mesela USDT olarka 1 usd gönderebileceğim yer var mı? Binance`da en düşük çekim 10 usdt
Yani her borsadan gönderile bilir miBtcturk ve binance gibi borsalardan gönderiliyor
her borsadan her borsaya gönderim mümkün fakat tek sorun gönderdiginiz coine ve borsaya göre komisyon oranı degişmekteYani her borsadan gönderile bilir mi
Benim bildim güvenilir borsa uygulamalarının hepsi 10 usdt minimum oluyor 1usdt olan borsa da vardır ama hepsi pek güvenilir değilBtcturk ve binance gibi borsalardan gönderiliyor ama genelde en düşük limit var ve coi değişiyor.
Mesela usdt gönderimi minimum 10 usdt ama ben 1 usdt göndermek istiyorum bunu nereden yapabilirim?
Hangi sistemde paran var ise; banka hesabına gönderip tekrardan Binance hesabına gönderim yapabilirsin. Fakat Bitcoine yatırdığın parayı Binance' e aktarmayı diyorsan onu bilmiyorum. Şu an kullandığın Dolar ile ise aktarım olabilir ama TL' den Dolar' a aktarımın olacağını düşünmüyorum. Paranı banka hesabına çekip Binance' e yatırman gerekiyor. Sitenin de belli bir minimum yükleme oranı var tabi, o da önemliHocam binanceyi kullanacam. Seri bir şekilde binanceye aktarım yapmak istiyorum banka üzerinden
teşekkürler hocam işaretledim tam aradığımı bulamadım ama arkadaşın attığı yerde minimum çekimler baya düşük usdt için en düşük 3$ kabul ediyor ben 1 dolar arıyordum da galiba yok öyle bir yer 🙂@BTC cevabı aldıysanız doğru cevabı işaretleyebilirsiniz.