Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Kripto Para Helal mi ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malum Ramazan ayındayız öncelikle Allah bürün oruçlarınızı kabul etsin.

Konuya nasıl bi giriş yapacağımı gerçekten bilmiyorum geçenlerde böyle bi konuya denk geldim ve bu konu hakkında birkaç açıklama ve haber okumak istedim yazılanlar ise şöyle:

Konuyla ilgili fetva yayınlayan Diyanet İşleri para olarak bilinen değişim aracının kendi özünde yani üretim şeklinde, sürüm aşamalarında ve muhataplık alanında büyük belirsizlik içerip içermemesi, bir aldatma aracı olarak kullanılıp kullanılmaması ve belli bir kesimin haksız ve sebepsiz zenginleşmesine vesile olup olmadığına dikkat çekti. Öte yandan kripto para kullanılmaması yönünde bir de fetva yayınladı bazı ilahiyatçılar bu fetvayı desteklerken bazıları da tam aksini iddia etti. İlahiyatçılar bu konuda tam olarak ikiye bölündü ve tartışmalar gün geçtikçe büyümeye devam ediyor.
Not: İlk konum eğer bi yanlışım olmuşsa kusura bakmayın sizin de bu konuda ki fikirlerinizi duymak isterim 🙂🙂

daha önce konusu açıldı konuşuldu
kilit
lütfen arkadaşlar musluk sitesi değil burası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.673
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri