Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

kripto para işlemleri için hangi site ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kamil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kamil

Crypto Curious
yerli mi ? yabancı mı ? kullanılışlılık , portföy genişliği, yatırma çekme işlemleri kolaylığı gibi kriterleri göz önünde bulundurursak , öneriler nelerdir ?

Yerli tercih ederim; fakat Binance bilindiği gibi global olarak çok ileride. Yerli, BtcTürk i, yabancı Binance. Hitbtc de güzel bir borsa; transfer maliyetlerini çok yüksek tutuyorlar.

YTD

Hitbtc de güzel bir borsa; transfer maliyetlerini çok yüksek tutuyorlar.
ben kişisel olarak hitbtcyi önermiyorum telefonum sıfırlandı 2 aşamalı doğrulama da silindi haliyle 1 aydır maillerime kimse dönüş yapmıyor ve hesabım kilitli. müşteri hizmetleri sıfır muhattap bulamıyorum bu benim başıma gelen tabi herkesin başına gelir diyede birşey yok. beklemeye devam edicez bakalım

Yerli BTCTurk, yabancı Binance kullanıyorum. Bunlarda listeli bir kripto parayla işlem yapmayacaksam da listeli olduğu en yüksek hacimli borsayı kullanıyorum.

ben kişisel olarak hitbtcyi önermiyorum telefonum sıfırlandı 2 aşamalı doğrulama da silindi haliyle 1 aydır maillerime kimse dönüş yapmıyor ve hesabım kilitli. müşteri hizmetleri sıfır muhattap bulamıyorum bu benim başıma gelen tabi herkesin başına gelir diyede birşey yok. beklemeye devam edicez bakalım
Ben de bir ara benzer bir sorun yaşamıştım. Yaklaşık iki gün sonra dönüt geldi. Sonuç olarak sorunum çözüldü. Evet çok yavaşlar.

Forum istatistikleri

Konular
14.197
Kullanıcılar
7.206
Son üye
Esin
Geri