Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Kripto Para Piyasasından Güncel Haberler

BTC nin 200 000 seviyesini göreceği bir teknik önermedir. Piyasa yükseltmek için çokça kullanıldı. şahsi fikrimde bu yönde. Ama işte zaman konusu epey tartışma götürür .Elli tane senaryo yazılabilir.

Fakat doge konusunda pek bir belirsizlik yok. arkasındaki projeleri araştır. Bulursan bana da haber ver 🙂

MERHABALAR,
Bence dogecoin bir geleceği yok. Neden derseniz bir mesaj ile yükselip düşen bir kripto paranın geleceği olacağını düşünmüyorum. Ve bu kripto parayı sadece 12 adet cüzdan kontrol ediyor. Gerisini düşünün düşüncelerim bu kadar teşekkürler. YTD
Dediklerinize katılıyorum fakat Dogecoin'in üzerindeki destek gün geçtikçe artıyor. Kripto para kullanan toplumun çok büyük bir kısmı zaten destekliyor. Bunun yanında her geçen gün, geleceğini etkileyebilecek düzeyde kişiler farklı atılımlarda bulunuyor. Resmiyete dökülecek anlaşmalar vs. dahi olabilir. Bence Dogecoin'in geleceği hakkında belirsizlik uzun bir süre daha devam edecek.

BTC nin 200 000 seviyesini göreceği bir teknik önermedir. Piyasa yükseltmek için çokça kullanıldı. şahsi fikrimde bu yönde. Ama işte zaman konusu epey tartışma götürür .Elli tane senaryo yazılabilir.

Fakat doge konusunda pek bir belirsizlik yok. arkasındaki projeleri araştır. Bulursan bana da haber ver 🙂
Dogecoin öyle bir kripto para haline geldi ki her gün bu kripto paranın geleceğine etki edebilecek kişiler işin içine dahil oluyor. Evet bir şaka coini olarak piyasaya sürüldü fakat işin şakadan çıktığı artık su götürmez bir gerçek. Bu yüzden ilerleyen dönemlerde kimlerden destek görür, ne tür projelerde yer alır kestirmek bence zor. O yüzden bence bu durum geleceği açısından uzun vade de bir belirsizlik yaratıyor. (YTD)

Dogecoin öyle bir kripto para haline geldi ki her gün bu kripto paranın geleceğine etki edebilecek kişiler işin içine dahil oluyor. Evet bir şaka coini olarak piyasaya sürüldü fakat işin şakadan çıktığı artık su götürmez bir gerçek. Bu yüzden ilerleyen dönemlerde kimlerden destek görür, ne tür projelerde yer alır kestirmek bence zor. O yüzden bence bu durum geleceği açısından uzun vade de bir belirsizlik yaratıyor. (YTD)
Gördüğü talep üzerinde yeni projelere sebep olabileceği hiç aklıma gelmemişti. Çok mantıklı.

İyi araştırmak lazım ama daha önemlisi şu insanlar finansın f'sini bilmeden bu işlere giriyorlar. Körlemesine girilecek iş değiller. Özellikle bir yaş aralığı var ki bitcoin'i altın ya da dolar zannediyor...

İyi araştırmak lazım ama daha önemlisi şu insanlar finansın f'sini bilmeden bu işlere giriyorlar. Körlemesine girilecek iş değiller. Özellikle bir yaş aralığı var ki bitcoin'i altın ya da dolar zannediyor...
Açıkcası çok uzun olmasa bile az denemeyecek bir süredir kripto piyasasına ilgi duyuyor ve araştırıyorum. Fakat bir yatırım yapmadan önce hiçbir şey bilmiyormuş gibi araştırma yaparak yatırımımı gerçekleştiriyorum. Çünkü sonunda az da olsa çok da olsa maddi zarara yol açabilecek bir piyasa bu. Bence ülkemizde kripto para yatırımında ki en büyük sorunda bu. Bir anda hızlı bir şekilde hayatımıza dahil olan bu borsanın gerçekliğini bir grup insanımız hala tam olarak kavrayamadı. Bu durum da şuursuzca yapılan yatırımlara ve ciddi kayıplara yol açıyor.

Bu sert düşüşlerden sonra kripto para piyasasında yeni hareketler meydana geldi fakat dogecoin de dahil kripto paraların artacağı düşüncesindeyim.YTD.

Forum istatistikleri

Konular
13.707
Kullanıcılar
6.900
Son üye
servercc
Geri