Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kripto Para Piyasasının %90'ı Batacak

Tamam, doğrudur eriyip gidecek de %90'ı batacak sözünü sürekli kullanması beni rahatsız ediyor.

Evet tamam şu piyasanın içerisine girince zaten insan görüyor kaç tane göz önünde koin var, gerçekten %90+ batıp gidebilir, yerine yenileri gelebilir, bunların hepsini içeriye girince görüyorsunuz. Ama bu kadar sözü dinlenen birinin sürekli %90 gibi yüksek ihtimalli batacak cümlelerini anlamlandıramıyorum.

Gene tamam millet korkacaksa korksun da ben hiç bulaşmamış olsam ve Özgür Demirtaş'ın her söylediğine işte hocam önerdi tamamdır moduyla baksam hayatta bulaşmam şu sözlerden sonra mesela. Bunun yerine de ki attığı bir twit var o yeter de artıyor, okuyun, araştırın kardeşim. Kafanız çalışsın.

Merhaba bence bır ara diplere vurcak bazı kişler ne var ne yok satıpda oyle kurtulcak bazı aklı insanlar ise uzdan hepsini kapcak ve irelide büyük vurqunlar yapcak bu işler genlikle böyle oluyor 1 iner 2 iner birede bakrsın ki zirvededir

2018'den falan da bahsetmiş. Deneyimlerine gör konuşuyor tabii düşüş illa ki olacaktır ve düşüşte kaybeden koinler, batan projeler çok olacak. O konuda haklı olabilir. (ytd)

2018'den falan da bahsetmiş. Deneyimlerine gör konuşuyor tabii düşüş illa ki olacaktır ve düşüşte kaybeden koinler, batan projeler çok olacak. O konuda haklı olabilir. (ytd)
ben söylediklerinin genelinde haklı olduğunu düşünüyorum. Öyle kripto paralar var ki 1 saat sonrasını kestiremeyeceğiniz günleri bile olabiliyor. O yüzden arkasından ağlamayacağımız miktarları yatırmayı mantıklı buluyorum. Zararın olsa bile sadece "tüh ya" diyorsun. İşi abartıp evimi barkımı satıcak dereceye gelmemem gerektiğinin farkındayım. Tüm yatırımcıların aynı farkındalıkta olmasını bekliyorum .Ytd

ben söylediklerinin genelinde haklı olduğunu düşünüyorum. Öyle kripto paralar var ki 1 saat sonrasını kestiremeyeceğiniz günleri bile olabiliyor. O yüzden arkasından ağlamayacağımız miktarları yatırmayı mantıklı buluyorum. Zararın olsa bile sadece "tüh ya" diyorsun. İşi abartıp evimi barkımı satıcak dereceye gelmemem gerektiğinin farkındayım. Tüm yatırımcıların aynı farkındalıkta olmasını bekliyorum .Ytd
Kesinlikle doğru. Yatırım yapmakta sıkıntı yok, önemli olan sonradan can yakmasın. Bu iş risklerle dolu. Farkında olmak lazım bunların.

Forum istatistikleri

Konular
13.873
Kullanıcılar
6.958
Son üye
Creamyjem
Geri