Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kripto Paralara Vergi Gelirse Ne Olur? Fiyatlar Düşer mi?

Türkiye'de uygulamaya başlanırsa oturması uzun zamanlar alabilir. Daha önemlisi diğer ülkelerinde iştahını kabartırsa bu şekilde zamanla yaygınlaşadabilir. O zaman borsa gözetmeksizin uygulanabilir

Türkiye'de uygulamaya başlanırsa oturması uzun zamanlar alabilir. Daha önemlisi diğer ülkelerinde iştahını kabartırsa bu şekilde zamanla yaygınlaşadabilir. O zaman borsa gözetmeksizin uygulanabilir
Merkeziyetsizborsalara birşey yapamazlar. Face to Face olayına birşey yapamazlar. Soğuk cüzdanlara birşey yapamazlar. Yani finalde şuan düzenleme gelse de saçma sapan bir düzenleme geleceğini düşünüyorum.

Haklısınız. Fakat buna sadece Türkiye değilde Dünya'nın ileri gelen ülkeleri bir zirve yapıp karar verirse muhakkak bir kılıf bulurlar
Merkeziyetsizborsalara birşey yapamazlar. Face to Face olayına birşey yapamazlar. Soğuk cüzdanlara birşey yapamazlar. Yani finalde şuan düzenleme gelse de saçma sapan bir düzenleme geleceğini düşünüyorum.

Bence ABD de bu konuya henüz net bir çözüm bulamadı. Vatandaşlarına kripto para işlemleri konusunda bilgilendirme zorunluluğu getirdi bildiğim kadarıyla. Hatta Coinbase'nin vergi hesaplamalarını kolaylaştıran bir sistemle anlaşma yaptığına dair bir haber paylaşmıştım bu forumda geçen ay.
Yine de tam olarak nasıl tespit edeceklerini ve denetleyeceklerini bilemiyorlar. Anonimliğin onlar için zor olan tarafı bu.
Dediğin gibi hocam,anonim borsaları nasıl takibe alacaklar. Başarabilselerdi şimdiye dek zaten yaparlardı. Sadece konuşuyorlar denetleme üzerine. Ben net bir çözüm bulabildiklerini sanmıyorum.

Forum istatistikleri

Konular
14.117
Kullanıcılar
7.080
Son üye
omer9216
Geri