Neler yeni

Kripto Paraların Doğuşu

cümleler arasına nokta koyalım
kripto paraların bulunmasından ziyede btc ve alt coin diye ayırmak yanlış bence eth en öncelikli coin çünkü transfer ve yazılımsal anlamda kripto paralara rehaveti eth arttırmıştır

cümleler arasına nokta koyalım
ben kripto paralar hakkında şöyle düşünüyorum ülkeler bazında baktığımızda enflasyon oranlarının en yüksek seviyede seyrettiği ülke vatandaşları için büyük fırsat ve sanırım bu ülkeler arasında ilk 10 da olabiliriz.Burada önemli olan tek şey binlerce coin arasında gelecek vadeden ve altının dolu olduğunu düşündüğümüz coinlere yatırım yapmak çünkü artık popülaritesi günden güne artan ve bu işten çıkar sağlamayı amaçlayan bir sürü coin olabilir.Sonuçta herkes bu sistemde yatırım yapıp kazanç sağlamanın peşinde temkinli olmakta fayda var.

Evet dostum kötü işlerde kullanıldığı için ama sonrası hakkında bir bilgim yok sonradan çıkmışta ola bilir
Satoshi Nakamoto'nun kim olduğu bilinmiyor bile. Nerden buluyorsunuz bu bilgileri, bir kanıtı var mı acaba?

yasal olmayan koinler hangisidir meraken soruyorum
Kripto Paraları yasaklayan ülkeler var, onun dışında bir ülkede mesela sadece litecoin'in yasaklanacağını düşünmem öyle bir kripto para yoktur. Yasaklayan ülkeler hepsini yasaklar zaten çünkü tek değişkenleri: fiyatlatları.

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri