Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Kripto Paraya Vergi Gelirse...

Artık devlet yavaş yavaş bu kripto para işine el atmaya başladı ve yeni yeni kararlar çıkacağa benziyor.Bazı duyumlara göre papara ile kripto para alım ve satım engellenebilirmiş ve bu şekilde 18 yaş altına engel olunabilirmiş böylece sadece 18 yaş üstüne kripto parayı serbest bırakıp vergi alabilme durumu olabilir.

Dün bu konuyu düşünüyordum ancak işin içinden bir türlü çıkamadım belki de bilgi yetersizliğinden.

Sizce kripto paraya vergi gelmeli mi?
Vergi gelirse hangi vergiler dahil olur ve yüzde kaç değerinde bir vergi öderiz.

Konu başlığını olması gerektiği gibi düzenledim. Sonraki yazılarda dikkat edersiniz. İyi forumlar.

Resmî Gazete'de yayınlandı zaten bu ayın 16'sın da, bu ayın 30'undan beri kripto paralar ile ödeme yapılamayacak, (Kripto para alım satımı yapılabilecek sadece alışverişlerinizde kullanamayacaksınız) ayrıca dijital para uygulamaları ile (papara,ininal vs) bitcoin alınıp satılamayacak.

Tüm dünya bitcoin alım satımı yaparken bizim ülkede de kullanıcısı çokken böyle haberler yasaklamalar, vergiler, para aktarımını zorlaştırmak, yani kısaca olumsuz haberler ülkemiz adına iyi sonuçlar vermez gelecek yıllar için

Forum istatistikleri

Konular
13.705
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri