Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kripto Piyasasına Neler Oluyor!?

Kripto piyasasının hepimize çok faydalı olacağını düşünüyorum
Ne bakımdan faydalı olacağını düşünüyorsun? Neden bunu düşünüyorsun? Bu düşüncenin forumdaki bir sürü ilgili yer varken bu konuya yazılmasın özel bir sebebi var mı?

Her zaman yeni umutlarla kripto piyasasına umutla bakalım
Ne bakımdan faydalı olacağını düşünüyorsun? Neden bunu düşünüyorsun? Bu düşüncenin forumdaki bir sürü ilgili yer varken bu konuya yazılmasın özel bir sebebi var mı?
Aslında bizler ülke olarak farkılılığı pek fazla göremiyoruz. Nedenine gelecek olursak da şunu şöyle açıklıyorum. Bziler tek bir yerde toplanıyoruz, sadece orayla ilgili düşünüyoruz. Ama ne yazık ki sonunu hiç düşünmüyoruz. Bu sebeple şu zamanda hepimiz ülke olarak yani genelimiz kripto parayı çok fazla rövanşta görmediğimiz için BitCoin e hücum ettik. Fakat BitCoin hepimizi bir an da altüst etti. Neye uğradığımızı şaştık. Bu sebepten dolayı da kripto paranın bizlere umut dolu ve faydalı olacağını düşünüyorum. Bu foruma yazmamın sebebi de herkesin aynısını yapmak yerine farklı bir forumda herkese açık sunmak istediğim için bu foruma yazdım.

Forum istatistikleri

Konular
14.122
Kullanıcılar
7.093
Son üye
yilmaz...
Geri