Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kripto'nun Kanlı Sabahı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yecele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Portföyümün hepsine Stop-Lose koymasam da bir kısmına koyduğum için genel bakiyemde %15 kırmızı gördüm. Ne olmuş olabilir kim bu coinlerin tavuğuna kışt dedi anlamlandıramadım ama çok hüzünlü bir sabahtan hepinize merhaba. En büyük hüznüm de 2 $ sandığım coine iyi sen düşmemişsin dedikten sonra 3 $ dan düştüğünü farketmem oldu.

Tüm bu olan şeylerin sebebi sizce ne olabilir? Tabi malum ayı sezonunda %50'lik düşüşler hala internet ortamında saklanıyor olsa da hiç azımsanmayacak bir düşüş bu, akla kötü şeyleri de getiriyor. %20-30-40-50 lerde eksiler görüyorum 1, 1 buçuk gün önceki fiyatlarına oranla..

Portföyümün hepsine Stop-Lose koymasam da bir kısmına koyduğum için genel bakiyemde %15 kırmızı gördüm. Ne olmuş olabilir kim bu coinlerin tavuğuna kışt dedi anlamlandıramadım ama çok hüzünlü bir sabahtan hepinize merhaba. En büyük hüznüm de 2 $ sandığım coine iyi sen düşmemişsin dedikten sonra 3 $ dan düştüğünü farketmem oldu.

Tüm bu olan şeylerin sebebi sizce ne olabilir? Tabi malum ayı sezonunda %50'lik düşüşler hala internet ortamında saklanıyor olsa da hiç azımsanmayacak bir düşüş bu, akla kötü şeyleri de getiriyor. %20-30-40-50 lerde eksiler görüyorum 1, 1 buçuk gün önceki fiyatlarına oranla..
bir sabah daha kötülerine şahit olacağız.

Valla uyuyacaktım kanım bi inceden çekildi. Dip yapmış alamadım mesela hepsi birden yapınca bi güvensizlik oluştu.

Valla uyuyacaktım kanım bi inceden çekildi. Dip yapmış alamadım mesela hepsi birden yapınca bi güvensizlik oluştu.
hocam yatırımın olduğunu söyleseydin bir şey yapmazdık.
söylemen lazım bizde ona göre piyasayı hareketlendirelim.

Valla hocam şu olay olmadan bi anda istemsiz 5 yatırımdan 3 üne stop lose koydum. Niye yaptım, niye hepsine yapmadım çok şaşkınım. Çıkış emri koymadıklarımdan biraz topladım maliyet düşsün diye ama her saniye maliyet daha da artabilir 😀 Çok da güvensiz topladım bütün piyasa çakılmasa daha rahat toplardım belki ama..

1618720571585.webp

Hah işte böyle toplumsal olaylar için azcık da twit atın.

Geçen hafta Mike Novogratz'ın bu düşüş hakkında uyarıda bulunduğu bir yazı düşmüştü önüme. Yazıda Coinbase'in Nasdaq'ta listelenmesi sonrasında yatırımcılarda piyasanın sürekli yükseleceği dair yalancı bir hissin oluştuğuna değiniyordu. Böyle durumlarda genellike geçici bir düzeltmenin yaşanabileceği ve dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıda bulunuyordu.

Forum istatistikleri

Konular
13.735
Kullanıcılar
6.906
Son üye
Anwar_HD101
Geri