Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Kripto'nun Kanlı Sabahı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yecele
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet sabah bende şook yaşadım 12. den adlım coin şuan dahada düştü beklemekten başak çaremiz yok elbet çıkıcak ama düştüğünde alsaydık daha karlı olucaktı hadi bakalım

Kriptolardaki düşüşü Türkiye’ye bağlıyorlar tr de kriptoların alımıyla satışıyla ilgili haberlerde var yasaklanması gündemde 30 nisanda yürürlüğe girilmesini talep etmişler bakalım izleyip görücez

Aleykümselam, bu düşüşün sebebi nedir durup dururken her şey yolundayken bir anda çöküş neden oldu? Daha önce hiç böyle bir durum yaşandı mı? sushiup diye bir coin %90 düşüş yaşamış, normal mi bu düşüş?
Hocam UP-DOWN eklenenler sanıyorum spot işlem değil ama gene de niye bu kadar düşmüş bilemeyeceğim.

Portföyümün hepsine Stop-Lose koymasam da bir kısmına koyduğum için genel bakiyemde %15 kırmızı gördüm. Ne olmuş olabilir kim bu coinlerin tavuğuna kışt dedi anlamlandıramadım ama çok hüzünlü bir sabahtan hepinize merhaba. En büyük hüznüm de 2 $ sandığım coine iyi sen düşmemişsin dedikten sonra 3 $ dan düştüğünü farketmem oldu.

Tüm bu olan şeylerin sebebi sizce ne olabilir? Tabi malum ayı sezonunda %50'lik düşüşler hala internet ortamında saklanıyor olsa da hiç azımsanmayacak bir düşüş bu, akla kötü şeyleri de getiriyor. %20-30-40-50 lerde eksiler görüyorum 1, 1 buçuk gün önceki fiyatlarına oranla..
Bazı toparlamalar olacaktır. Bence son 3 aylık süreci göz önüne alırsak bugünkü BTC değeri hiç fena değil.

Hocam UP-DOWN eklenenler sanıyorum spot işlem değil ama gene de niye bu kadar düşmüş bilemeyeceğim.
Evet hocam kaldıraçlı işlemlermiş. Bazı haber siteleri bunu da coin fiyatından sayıp %90 düşüş olarak göstermiş 😀

Portföyümün hepsine Stop-Lose koymasam da bir kısmına koyduğum için genel bakiyemde %15 kırmızı gördüm. Ne olmuş olabilir kim bu coinlerin tavuğuna kışt dedi anlamlandıramadım ama çok hüzünlü bir sabahtan hepinize merhaba. En büyük hüznüm de 2 $ sandığım coine iyi sen düşmemişsin dedikten sonra 3 $ dan düştüğünü farketmem oldu.

Tüm bu olan şeylerin sebebi sizce ne olabilir? Tabi malum ayı sezonunda %50'lik düşüşler hala internet ortamında saklanıyor olsa da hiç azımsanmayacak bir düşüş bu, akla kötü şeyleri de getiriyor. %20-30-40-50 lerde eksiler görüyorum 1, 1 buçuk gün önceki fiyatlarına oranla..
Umarım düşüşler devam etmez.

Forum istatistikleri

Konular
13.736
Kullanıcılar
6.907
Son üye
SatoshiWasHere
Geri