SatoshiTURK
Programmer
- BNB
- 0,00079427
Arkadaşlar slm
Memecoin için sizce hangi ağ tercih edilmeli?
Memecoin için sizce hangi ağ tercih edilmeli?
Yedirmezler artık bu piyasada. Tek çare benim gördüğüm NFT. Oda 10-20 dolarla değil 100-200 dolarla şanslıysan tabiki. Bahsettiğim miktar tek atımlık kurşun. 🙂arıyoruz da artık piyasada eskisi gibi 10 -20 dolar ile milyoner olunmayacak galiba 🙁
basit bir yol ile çizim yapılabilecek yada nft için normal kağıda çizim yapıp satma yolu varmı bir akrabam var resimleri çok süper maddi durumu epey kötü onun çizimlerini kağıttan nasıl nft yapabilirim (3-5 maymunda biz çizsek tanesi 1 dolar olsa razıyım ben)Yedirmezler artık bu piyasada. Tek çare benim gördüğüm NFT. Oda 10-20 dolarla değil 100-200 dolarla şanslıysan tabiki. Bahsettiğim miktar tek atımlık kurşun. 🙂
olunur olunur merak etme.arıyoruz da artık piyasada eskisi gibi 10 -20 dolar ile milyoner olunmayacak galiba 🙁
İlk fırsatta detaylı anlatırım. O iş öyle kolay değilbasit bir yol ile çizim yapılabilecek yada nft için normal kağıda çizim yapıp satma yolu varmı bir akrabam var resimleri çok süper maddi durumu epey kötü onun çizimlerini kağıttan nasıl nft yapabilirim (3-5 maymunda biz çizsek tanesi 1 dolar olsa razıyım ben)
hakkatten şöyle güzel bir yazı hazırla beİlk fırsatta detaylı anlatırım. O iş öyle kolay değil
Hocam sabırsızlıkla bekliyoruz. Becerebilirsek üç-beş birşeyler belki biz de kazanabiliriz.. yani umarım. 🙂İlk fırsatta detaylı anlatırım. O iş öyle kolay değil
biz düşünmüyoruz fikir alıyoruz sadece.Hocam sabırsızlıkla bekliyoruz. Becerebilirsek üç-beş birşeyler belki biz de kazanabiliriz.. yani umarım. 🙂
hakkatten şöyle güzel bir yazı hazırla be
özledik yazılarını.
Hazır yazılarım var daha onları bile paylaşamadım. İlk fırsatta hazırlayacağım. Kafamda oluşturdum gibi zaten. 🙂Hocam sabırsızlıkla bekliyoruz. Becerebilirsek üç-beş birşeyler belki biz de kazanabiliriz.. yani umarım. 🙂
TRX projeler tutmuyor. Trx proje arayanda görmedim.trc 20 alışılmış bir sistem herkes ona yöneliyor.