Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Merhaba arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba, hoş geldin. Kurallara uyarak ve gerçekten bir şeyler öğrenmek, tartışmak ve öğretmek için bulunursan çok keyif alabileceğini düşünüyorum. Forumun bir kullanıcısı olarak ben öyle yapıyorum ve gerçekten burada bulunduğum süre içerisinde keyif alıyorum. İyi Forumlar.

Merhabalar aramıza hoşgeldiniz. Öncelikle başlıca temel kuralları öğrenmeniz gerekmektedir. Özellikle kurallara ve duyurulara dikkatli bir şekilde bakınız. Sonra sürekli yeni fikirlerle burada kalıcı olabilirsiniz...

Hoşgeldin arkadaşım. Öncelikle forumun kurallarını iyi okuman ve anlaman gerekmektedir cunku konu açarken dıkkat etmen gerekenler veya herhangi bir konunun altına yorum yaparken dıkkat etmen gerekenleri bilmen gerekmektedir. Forumda link paylaşımlar gibi paylaşımlar kesinlikle yasaktır yaptıgın taktirde öncelikle siteye erişim uyarısı alırsın ve siteye girişin kısıtlanır yanı sıteye girerken zor girersin aynı internetin zor ceker ağır ağır girer ya o şekilde yani uymadıgın taktirde ban yersin o yuzden kuralları okuman gerek. Şimdiden hoşgeldın aramıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
14.135
Kullanıcılar
7.110
Son üye
benguuu
Geri