Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Civan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba yaklaşık 5 gündür buradayım meslek lisesi bilişim teknolojileri bölümü ağ işletmenliği ve siber güvenlik dalından mezunum üniversite sınavlarına çalışıyorum ve ayrıca bilgisayarcıda çalışıyorum mersinin erdemli ilçesinde oturuyorum bilişimle uğraşmak küçüklükten berli hayalim olmuştur ve bu amacım üzerine okulunu bile okumuş durumdayım hepimiz birşeyler için uğraşıyoruz hepimizin farklı hedefleri var umarım herkes hedefini belirlemiş ve o hedef için hiç pes etmeden çalışıyodur foruma yeni katıldım ortamı gördüm gerçekten büyük bir ciddiyet ve sıkı denetim var amacım sadece para kazanmak olmuyor aslında kendimi hem kültürel hemde sosyal olarak geliştiriyorum burda umarım herkes hayalindeki hayatı yaşar teşekkür ederim
Anladım kardeşim hakkında hayırlısı olur inşallah..

Merhaba hoş geldiniz.

Hoş geldiniz. Ama rica ediyoruz noktalama işaretlerini kullanın. Paragrafa bir giriş var çıkışa kadar virgül yok, paragraf yok. Tam korku tüneli gibiydi.

Aramıza ve formumuza hoşgeldin kardeşim öncelikle allahım sağlık ve sıhat versın ramazan ayın mübarek olsun.
Umarım hedeflerine başarıyla ulaşırsın.
Allah yolunu ve bahtını daim etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.992
Kullanıcılar
6.996
Son üye
mascotwar
Geri