cruan
Speculator
- BNB
- 0,00003700
Hoşgeldiniz hocam keyifli vakitler diliyorum, iyi forumlar
Bilgi ve birikimlerinizden yararlanırız umarım 🙂Öncelikle selamlar. Foruma katılma nedenim deneyimlerimi paylaşmak. Yeni kripto arkadaşlar edinmek. Yaşım 37 öğretmenim evliyim dünyalar tatlısı 1 kız çocuğum var. Kripto dünyasıyla 2009 yıllarında tanışmıştım. Kendi mesleğimle ilgilenirken bu dünyadan çok uzaklaşmadım ama son 3 yıldır aktif olarak bu dünya içerisinde varım. Özellikle ilgi alanlarım faucetler, airdroplar, yeni alt coin ve nftler diyebiliriz. Yazacak çok şey var bilgi birikim ve deneyimlerimle sizlerleyim..
Umarım sizden bir kaç tane bilgi kaparım çünkü bu işe yeni başladım ve bilgiye ihtiyacım var .Öncelikle selamlar. Foruma katılma nedenim deneyimlerimi paylaşmak. Yeni kripto arkadaşlar edinmek. Yaşım 37 öğretmenim evliyim dünyalar tatlısı 1 kız çocuğum var. Kripto dünyasıyla 2009 yıllarında tanışmıştım. Kendi mesleğimle ilgilenirken bu dünyadan çok uzaklaşmadım ama son 3 yıldır aktif olarak bu dünya içerisinde varım. Özellikle ilgi alanlarım faucetler, airdroplar, yeni alt coin ve nftler diyebiliriz. Yazacak çok şey var bilgi birikim ve deneyimlerimle sizlerleyim..