Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Metamask cüzdanina kendi̇li̇ği̇nden eklenen boom tokeni̇

arkadaşlar selam bu metamaskin bir açığı olabilir mi herkes kendi cüzdan adresine bu tokeni ekleyebiliyor bütün metamask cüzdanlarına bunu nasıl dağıttılar?ve değeri 2500 usd görünüyor şuna likidite sağlayacak bir babayiğit çıkmaz mı 🙂 token sözleşme bu 0xcd6A51559254030cA30C2FB2cbdf5c492e8Caf9c

Ekli dosyalar

• 1731958230873.webp
    1731958230873.webp
    84,9 KB · Görüntüleme: 7
önce likle kou güzel fakat hatalı kategoride ayrıca forumlarda başlıklar büyük yazılmaz 🙂

Gelelim cevaba :

Öncelikle ne benim metamask'imde nede cüzdan adresimde böyle bir token yok.
Demek ki herkeste yok 🙂

fakat bir çok cüzdana nasıl token dağıtılır derseniz bir kaç yol var. fakat ben en bilineni ve en acemi yöntemi söyleyeyim.

Ether JS veya Web3 Js kullanarak binlerce adrese istediğiniz tokeni dağıtabilirsiniz.

Sorunlar
RPC limitleri bu yüzden seri bir şekilde olmayacaktır. transaction aralarında bir sleep olması gerekir.

Çözüm
Kendi node'nuzu kurar ve bu node üzerinden istekleri gerçekleştirirsiniz.

Konunuzu düzenliyoruz. 🙂

öncelikle teşekkür ederim dikkat edeceğim yeni başladım platforma
fakat birisi neden böyle bir dağıtım yapıyor cüzdanlara amaç ne yani bir de sizin mesajı okuduktan sonra yeni bir metamask cüzdanı açtım ve bu token oraya da eklendi 62000 tane önceden dağıtıldıysa henüz oluşturulmamış bir cüzdana nasıl eklenebildi merakla bekliyorum 🙂 eğer vaktiniz varsa siz de yeni bir cüzdan oluşturup deneyebilirsiniz

fakat birisi neden böyle bir dağıtım yapıyor cüzdanlara amaç ne yani bir de sizin mesajı okuduktan sonra yeni bir metamask cüzdanı açtım ve bu token oraya da eklendi 62000 tane önceden dağıtıldıysa henüz oluşturulmamış bir cüzdana nasıl eklenebildi merakla bekliyorum 🙂 eğer vaktiniz varsa siz de yeni bir cüzdan oluşturup deneyebilirsiniz

Neden böyle dağıtımlar yaparlar ?

Ne kadar çok adrese dağınık görünürse bazı platformlarda listelemede öncelik olur ( Sahte kullanıcılar varmış gibi ) mesela bazı sistemlerde bu token 1 milyon adrese dağılmış gibi görüntülenir.

Yeni bir metamask oluşturup oryada otomatik eklenmiş ise bilgisayarınızı bir inceleyin tarama falan yapın derim.

Yeni cüzdan oluşturdum şimdi değişen bir şey yok beni beğenmediler sanırım 🙂

Ayrıca zaten cüzdanlar oluşturulmuyor. size bir playlist bırakıyorum sanırım ilk 2 video sizi aydınlatacaktır.
Metamsk ve HD Wallet Nedir Youtube'da izle

Büyük ihtimalle dolandırma amacı ile dağıtılmıştır. Genellikle Token'leri alan kişi satmak için bir yol arar ve arayış sonunda bir "borsa" bulur, sahte borsa ise hesabınızı onaylamamız erek gibi bahaneler ile kurbandan para ister. Ancak @SatoshiTURK 'ün de dediği gibi bir şey olabilir ama bana gönderilen tüm Tokenler bu amaç ile gönderildi.

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.884
Son üye
BlackHatSec
Geri