Can Tabu
Newbie
- BNB
- 0,00010000
bana 20 usdt lik gelmiş ):
?Where is moderator??
I'ts important.
Regards.
Bu ay içerisinde listeleme olacağı söylendi. Tier 1 borsada. Fiyatın 1 doların altına düşmeyeceğine dair CEO nun söylemleri var. Bu konuya çok yorum yapmıyorum.Hocam ön satıştan alınanlar ve listeleme ile ilgili bir bilgin varmı aldıklarımı nasıl cüzdana aktaracağız
Anladım hocam sonradan kendi ağlarına entegre edecekler anladığım kadarıyla bnb de etherium ağında başlamıştı bildiğim kadarıyla iyi kazanç elde ettiler sui gibi bir çok borsaya sokabilirler aslındaBu ay içerisinde listeleme olacağı söylendi. Tier 1 borsada. Fiyatın 1 doların altına düşmeyeceğine dair CEO nun söylemleri var. Bu konuya çok yorum yapmıyorum.
Cüzdana aktarım konusu biraz karışık şuan hocam. Aktarım kapalı. Ağ halihazırda minerlar aktif olmadığından token olarak çıkarmayı düşünüyorlar sanırım.
Binance coin in ilk çıkış şekline aşina mısınız mesela. Anlaşılabilir olması için soruyorum.
Aynen öyle hocam. Düşünce gördüğüm kadarıyla o şekilde. Tabi bir değişiklik olmazsa. Şahsi görüşüm şuan cüzdana çekmek daha uğraştırıcı olabilir gibi. Cüzdandakilere yönelik işlemler biraz karmaşık olabilir. Büyük çoğunluk sitedeki hesaplarda duruyor çünkü.Anladım hocam sonradan kendi ağlarına entegre edecekler anladığım kadarıyla bnb de etherium ağında başlamıştı bildiğim kadarıyla iyi kazanç elde ettiler sui gibi bir çok borsaya sokabilirler aslında