Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Metaverse ile Kabe'yi ziyaret etmek mümkün olacak!

kabe.webp

Forumda bu haberi konuşmadığımızı düşünerek konu açmak istedim.

Kâbe’nin Büyük İmamı Abdurrahman Sudeysi tarafından başlatılan "Sanal Hacerülesved" adlı metaverse projesi ile Kabe'ye sanal yoldan gitmek mümkün olacak.

Sudeysi’ye göre
Mekke camilerinde herkesin faydalanması için dijitalleştirilmesi gereken çok sayıda tarihi ve İslami miras bulunmakta.

Bu girişim hakkında neler düşünüyorsunuz çok merak ediyorum 🙂

Ekli dosyayı görüntüle 9753

Forumda bu haberi konuşmadığımızı düşünerek konu açmak istedim.

Kâbe’nin Büyük İmamı Abdurrahman Sudeysi tarafından başlatılan "Sanal Hacerülesved" adlı metaverse projesi ile Kabe'ye sanal yoldan gitmek mümkün olacak.

Sudeysi’ye göre

Bu girişim hakkında neler düşünüyorsunuz çok merak ediyorum 🙂
Aslında bu sayede babaannem ile yatırım yapabiliriz iyi bi olay olacağını düşünüyorum

Metaverse hakkında yaptığım bir yorumda sanal ibadet hanelerden bahsetmiştim. Bir de baş imama proje yaptırmışlar. Bu sadece bir deneme. Altından çok şeyler çıkabilir bu konunun. Yeni dinler, ibadet haneler, sahte peygamberler, sahte tanrılar vs vs

Bizimkileri on binlerce lira vermek yerine metaverse'te hacca gitmeye ikna edebilirsem süper olur. 😀

Forum istatistikleri

Konular
14.130
Kullanıcılar
7.108
Son üye
Ressam
Geri