Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Mining Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Moon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mining gerçek anlamda bir insana fazla para kazandırabilir mi size ?
bana kalırsa 2020 2022 arasında minig yapan insanlar evet iş görüyordu ancak son zamanlarda gördüğüm kadarıyla insanlar kesinlikle zararlarını dahi çıkaramaz olmuşlar. sizce bu dönemde minig mantıklımı neden ?

bana kalırsa 2020 2022 arasında minig yapan insanlar evet iş görüyordu ancak son zamanlarda gördüğüm kadarıyla insanlar kesinlikle zararlarını dahi çıkaramaz olmuşlar. sizce bu dönemde minig mantıklımı neden ?
Bana göre mantıkli değil masraflar giderler oldukça fazla

Bana göre hiç mantıklı değil şu zamanimizda nerdeyse boşa emek veriliyor

İlk kripto paralarla tanıştığım zamanda USB miner'lar yeni yeni piyasadan kalkıyordu. O zaman evde kendi imkanlarınla bile çok kolay madencilik yapılabilecek ve karlı bir zamanda bile bu kadar para için bu kadar uğraşa değmez şeklinde düşünmüştüm (tabii benim gibi büyük bir yatırım yapamayacak kişiler için). Bu düşüncem şu an daha da güçlü bir şekilde devam ediyor. O zaman elektriği kendin üretebilir veya yüksek miktarda yatırım yaparsan mantıklıydı. Şimdi o da mantıksızdır muhtemelen. Cloude mining'e de hiç bir zaman sıcak bakmadım. Genellikle milletten parayı toplayıp, kayıplara karışıyorlar. Madencilik: Elektriği karşılasa, makinelerin yıpranma payını karşılamaz, eğer madencilik için özel cihazlarla yapıyorsan makinenin maliyetini kurtarmaz, üstüne bir de sistemi kurmak için, işletmek için, soğutmak için, o için, bu için bir ton zaman ve emek harcayacaksın. Bana göre yine mantıksız olsa da; Pi Network'ün Node'u veya başka bir alt coinde belki kazanç sağlatabilir. Anlatmaya çalıştığım: Yeni çıkmış ve bilgisayarı fazla yormayan madencilik uygulamaları. O da şans işi. Muhtemelen tamamına yakını bilgisayarını yıprattığına veya uğraştığına değmez.

Benim düşüncelerim böyle. Ama ben yıllarca (muhtemelen 9 yıldır) madencilik için kafa yormadım. Belki yeni, karlı bir şeyler çıkmış olabilir.

Forum istatistikleri

Konular
14.207
Kullanıcılar
7.235
Son üye
Johnnydync
Geri