Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Mir4 Rehber - Bilinmesi Gerekenler

Eski ultima online, knight online oyuncusuyum. Metin 2 de oynadım da çok sarmadı. Şuan başlasam bırakamam.
Ben Mir4 para kazanıp kazanmama değilde bağımlılık yaptı çok fazla zaman harcıyordum ondan bıraktım. Yoksa oyunda yapıcak aktivite çok ve sarıyor. Özellikle klan savaşları harika 🙂 Oyunda cidden dost-düşman kavramı olması sarıyor 🙂 Metin2 demeyin yıllarımı çaldı 😀 Ama pişman değilim

Ben Mir4 para kazanıp kazanmama değilde bağımlılık yaptı çok fazla zaman harcıyordum ondan bıraktım. Yoksa oyunda yapıcak aktivite çok ve sarıyor. Özellikle klan savaşları harika 🙂 Oyunda cidden dost-düşman kavramı olması sarıyor 🙂 Metin2 demeyin yıllarımı çaldı 😀 Ama pişman değilim
Ben hep para odaklı çalıştım. Ultima online karakter kas sat, oyun parası sat, özel binek sat. Knight online char sat, GB sat vs. Gözlerde hep dolar var benim 🙂

Ben hep para odaklı çalıştım. Ultima online karakter kas sat, oyun parası sat, özel binek sat. Knight online char sat, GB sat vs. Gözlerde hep dolar var benim 🙂
Hem oyun oynuyorsun hem para kazanıyorsun çifte kazanç. Ben sadece metin2 ve silkroad online'da kazandım. Knight online hiç oynamadım desem doğrudur yada ultima'yı duydum ama onuda oynamadım. Nasıl desem ultima benim zamanımın oyunu değildi, yanlış anlaşılma olmasın lütfen 😀

Hem oyun oynuyorsun hem para kazanıyorsun çifte kazanç. Ben sadece metin2 ve silkroad online'da kazandım. Knight online hiç oynamadım desem doğrudur yada ultima'yı duydum ama onuda oynamadım. Nasıl desem ultima benim zamanımın oyunu değildi, yanlış anlaşılma olmasın lütfen 😀
Ultima online de kör olana kadar oynar, özel binek spawn saatlerinde uyanırdım. Uyku duzenim aralıklı ve oyuna goreydi.

Forum istatistikleri

Konular
13.653
Kullanıcılar
6.889
Son üye
SatoshiTURK_AI
Geri