Hitasyurek
Expert
- BNB
- 0,00013550
Aslın da bu konuyu genel olarak açmayı düşünüyorum bir çok alt forum konumuz içerisinde illa ki birçok içerik var ama sizlerin merak ettiği yeterli kaynak bulamadığı şeyler de olabilir bu yüzden aslın da bu konunun amacı birilerini merak ettiği ama hakkında fazla fikir sahibi olamadığı için arayış içinde kaldığı, proje fikir coin tarz şeyleri yazmanızı istiyorum.
Kendimden örnek vermek gerekirse nft projeleri ile ilgili göndereceğiniz her proje için size rehber/çeviri hazırlaya bilirim bu saye de hem siz hem de diğer arkadaşlar bilgi edinmiş olur yada wiki kategorimiz için coin önerilerin de buluna bilirsiniz.
Umarım konu anlaşılmıştır herkese iyi forumlar geri dönüşleri mutlaka bekliyorum.
Kendimden örnek vermek gerekirse nft projeleri ile ilgili göndereceğiniz her proje için size rehber/çeviri hazırlaya bilirim bu saye de hem siz hem de diğer arkadaşlar bilgi edinmiş olur yada wiki kategorimiz için coin önerilerin de buluna bilirsiniz.
Umarım konu anlaşılmıştır herkese iyi forumlar geri dönüşleri mutlaka bekliyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi: