Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Nedir bu coin olayı ?

İleri gelecekte elle tutulur bir para kullanacağımızı düşünmüyorum. Tüm dünyada ortak olan bir para birimi (hangisi olur bilemeyeceğim) kullanılacaktır fikrindeyim. Gelecek dijitalleşmede.

Arkadaşlar bu coin olayı nedir, teknik detaya girmeden basit anlamda bunu anlatmaya çalışacağım

Nedir?
Nereden alınır?
Neden alınır?
Nasıl alınır?
Güvenilir birşeymi?

Nedir : Kripto paralar tamamen sanal olan fiziksel bir yanı olmayan internetteki para birimidir kimilerine göre saçmalık kimilerine göre çok büyük bir nimettir.

Nerden alınır : En büyük borsaları sırayla binance , coinbase , huobi , kraken , kucoindir (işlem hacmi en büyük 5 borsa ) buralardan alınabilir.

Neden alınır : Her konuda olduğu gibi temel amaç para kazanmaktır 🙂

Güvenilir birşey mi : oldukça güvenlidir blockchain teknolojisi kullanılır. Blockchain şifrelenmiş veri takibini yapmayı sağlayan dağınık yapıdaki veritabanı sistemidir ( Bana göre güvenilir sadece kişisel görüşüm )

En iyi kripto paralar ilk 5 : bitcoin , ethereum , binance coin , xrp , tehter'dir
bence çok riskli yatırım işi

Cüzdanlar hakkında da bilgi ekleyebilirdin diye düşünüyorum. Sonuçta coin olayının içinde

Forum istatistikleri

Konular
13.922
Kullanıcılar
6.968
Son üye
emr8
Geri