Neler yeni
Misafir görüntüleme limiti aşıldı
  • İzin verilen maksimum misafir görüntüleme sayısına ulaştınız
  • Bu kısıtlamayı kaldırmak için lütfen aşağıdan kayıt olun
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Nodepay 3 günde bu kadar topladım iyi mi

IMG_20241203_174552.webp

İyi mi topladım acaba 3 günde sadece , sizce daha da toplasam iyi kazandırır mi yeni basladim

Ekli dosyayı görüntüle 18074
Devam edin hocam 2.sezon devam ediyor. Günlük network kazancınız gayet iyi bir de mobil olarak kurarsanız oradan da saatlik 75 puan kazanabilirsiniz. Benim de puanım yukarıdaki gibidir, 25 Kasım'da sezon yenilendi.
Hocam sizce güzel kazanç verir mi yani beklentiniz varmı

Mobil de kuracağım hemen şimdi ben yeni kaydoldum 2. Sezonda başladım inşallah 2. Sezon bitene kadar güzel bir puan toplayacağım

Hocam sizce güzel kazanç verir mi yani beklentiniz varmı

Mobil de kuracağım hemen şimdi ben yeni kaydoldum 2. Sezonda başladım inşallah 2. Sezon bitene kadar güzel bir puan toplayacağım
Grass'ı Eylül ayında kurdum. Sadece desktop uzantısıyla (2.0x) 6-7 gün (günde 7 saat) girdim. Ekim ayında airdrop yaptı, 17.5 $GRASS kazandım. Telegram botları gibi uğraştırmadı da.

Grass uygulamasını referans alarak Nodepay'e güvenmek istedim. Çünkü en çok konuşulan ikinci internet üzerinden farm uygulaması Nodepay idi. Topluluk sitelerinde de hatırı sayılır takipçileri mevcut. Kazancı kestiremiyorum ama Telegram'da elim kolum yorulup oyalanacağıma, Nodepay ve türevlerinin oyalamasını tercih ederim.

Forum istatistikleri

Konular
14.128
Kullanıcılar
7.108
Son üye
Ressam
Geri