Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

NPXS to Pundi X Token Binance Duyurdu.

Her borsa bir anda destekleyecek değil halen eski coin kullanılıyor demkekki
Şöyle saçma bir durum ortaya çıkıyor. BITTREX'de NPXS'i olan bir kişi satış gerçekleştirip BINANCE'den PUNDIX aldığında aradaki fiyat farkından -ki bu fiyat farkı yaklaşık $ 0.70- ciddi bir kazanç sağlamış oluyor. Böyle bir arbitrajın yapılması mümkün değil. BITTREX henüz PUNDIX'i desteklemiyorsa ve geçiş işlemi yapılmamışsa NPXS'i işleme kapatıyor olması gerekmez miydi? Ben mi yanlış düşünüyorum?

Şöyle saçma bir durum ortaya çıkıyor. BITTREX'de NPXS'i olan bir kişi satış gerçekleştirip BINANCE'den PUNDIX aldığında aradaki fiyat farkından -ki bu fiyat farkı yaklaşık $ 0.70- ciddi bir kazanç sağlamış oluyor. Böyle bir arbitrajın yapılması mümkün değil. BITTREX henüz PUNDIX'i desteklemiyorsa ve geçiş işlemi yapılmamışsa NPXS'i işleme kapatıyor olması gerekmez miydi? Ben mi yanlış düşünüyorum?
biz bunu poloniexte yaşadık ama poloniex Str to Xlm destekledi sadece ismini değiştirmemişti.
ne bir şey diyemiyorum incelemeden

Forum istatistikleri

Konular
13.705
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri