Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Organik Ziyaretçi !

windofrebel

Crypto Curious
Merhaba Arkadaşlar,

Başlıkta da belirttiğim gibi web sitelerinize, Blog sayfalarınıza organik ziyaretçi sağlıyorum üstelik istediğiniz 3 anahtar kelime ile, istediğiniz ülkelerden, istediğiniz tarayıcıdan, istediğiniz mobil işletim sisteminden.

Ziyaretçiler sitenizi 10 - 30 saniye arası ziyaret edip sayfalarda random gezinti yaparlar.
Her bir ziyaretçi farklı ip ve farklı şehirlerden belirlediğiniz anahtar kelime ile site ziyareti yaparlar.
Random tıklama ile sitede ziyaret yaptıktan sonra toplam ziyaretçi sayısının %1'i random reklam tıklaması yapar. Adsterra vs. firmalar sayıyor ama adsense bazen sayıyor.

Tüm bu özellikler 1000 Ziyaretçi - 10 TL

Ödeme yolları papara - Garanti - İşbankası

Not: Minimum alım 1000 Ziyaretçidir.

ödeme yöntemlerine bu siteyide ekleyebilirdiniz.
üyeler arası bitcoin gönderme işlemi ücretsiz.

Merhaba Arkadaşlar,

Başlıkta da belirttiğim gibi web sitelerinize, Blog sayfalarınıza organik ziyaretçi sağlıyorum üstelik istediğiniz 3 anahtar kelime ile, istediğiniz ülkelerden, istediğiniz tarayıcıdan, istediğiniz mobil işletim sisteminden.

Ziyaretçiler sitenizi 10 - 30 saniye arası ziyaret edip sayfalarda random gezinti yaparlar.
Her bir ziyaretçi farklı ip ve farklı şehirlerden belirlediğiniz anahtar kelime ile site ziyareti yaparlar.
Random tıklama ile sitede ziyaret yaptıktan sonra toplam ziyaretçi sayısının %1'i random reklam tıklaması yapar. Adsterra vs. firmalar sayıyor ama adsense bazen sayıyor.

Tüm bu özellikler 1000 Ziyaretçi - 10 TL

Ödeme yolları papara - Garanti - İşbankası

Not: Minimum alım 1000 Ziyaretçidir.
Site içerisinde BİTCOİN ile de ödeme yapılabilir. Hatta site içi yapanlara 200 adet fazla ziyaretçi gönderirim.

Forum istatistikleri

Konular
14.135
Kullanıcılar
7.110
Son üye
benguuu
Geri