Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Otomatik Alım Botu Varmı?

Hocam ben kazıktan bahsetmiyorum. Merkezi borsalarda bu legal bir sektör olarak mevcutta var. Merkezi borsada token yayınlanmadan önce sizden bazı teminatlar alıyor. Piyasa yapıcı şirketler siz alış satış emri vermeden mikrosaniyeler önce borsa tarafından bilgilendiriliyor ve araya işlem giriyorlar. Piyasa yapıcı şirketlere buna benzer sistemsel ayrıcalıklar verildiği gibi alış satış komisyonunda da borsa tarafından ayrıcalık yapılıyor. Daha uzatmayayım piyasa yapıcı şirketler nasıl çalışır derseniz görürsünüz. Benim bahsettiğim konu bu yönde ve sanırım aynı pencereden bakmadık olaya
Aslında hepsi aynı yere çıkıyor ben yasak falan duymadım yıllarca, aslında @metiny söyleyince daha anlaşılır oldu, bunu gerçekten yapanlar var. Market Marker adı altında 🙂 aslında bu tamamen hacim oluşturma.

neyse daha önce söylediğim gibi yasak oldugunu düşünmüyorum bende.
boş verin daha önce dediğim gibi kimsenin umurunda değil.
CZ arkada ne işler çeviriyor 🙂 boş verin bunları.

Hocam ben kazıktan bahsetmiyorum. Merkezi borsalarda bu legal bir sektör olarak mevcutta var. Merkezi borsada token yayınlanmadan önce sizden bazı teminatlar alıyor. Piyasa yapıcı şirketler siz alış satış emri vermeden mikrosaniyeler önce borsa tarafından bilgilendiriliyor ve araya işlem giriyorlar. Piyasa yapıcı şirketlere buna benzer sistemsel ayrıcalıklar verildiği gibi alış satış komisyonunda da borsa tarafından ayrıcalık yapılıyor. Daha uzatmayayım piyasa yapıcı şirketler nasıl çalışır derseniz görürsünüz. Benim bahsettiğim konu bu yönde ve sanırım aynı pencereden bakmadık olaya
Etik olarak uygun bulmasam da yasalmış sanırım, ben genelde bu tür olaylara verilen tepkilerden ötürü yasak sanıyordum meğer değilmiş 🙂 ama hoş bir davranış mı, orası tartışılır.

Forum istatistikleri

Konular
14.111
Kullanıcılar
7.070
Son üye
necapasi
Geri