Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Oyun Oynayarak Para Kazanmak mümkün!

Eyll

Crypto Curious
Arkadaşlar selam,

Bling şirketinin sunmuş olduğu birbirinden eşsiz oyunlar bulunmakta.

Bunlardan hepsini denedim. Müthiş bi deneyim sunuyorlar.
İsterseniz BTC, isterseniz ETH, isterseniz de paypal'dan çekim talebinde bulunabiliyorsunuz.
BTC ve Eth'larınızı coinbase hesabınıza aktarabilirsiniz.
Hem oyun oynayıp hem eğlenmek mümkün. Sıkıcı oyunlar yerine aksine para kazanmak olmasa da oynayabileceğimiz oyunlardan.

Yüksek miktarlar kazanabileceğinizi düşünmüyorum ki keza ben de öyle kazanamadım. Ama pasif gelir elde edebilirsiniz.

Oyunları App Store'a ya da Google Play Store'a sadece BLİNG yazarak bulabilirsiniz.

İyi vakitler dilerim 🙂

konuyu daha detaylandırsaydınız iyiydi hocam, mesala oyun oynayarak pasif gelir nasıl olur? en çok bunu merak ettim,

ekim başından beri oynadığım bir oyun var ve gelişene kadar inanılmaz zaman alıyor, geliştikten sonrada günlük 20-40 dolar arası kazanmak şuan için mümkün,

bir kaç güne bu oyunu forumda detaylı tanıtacağım, şuan için kendi ortalamam günlük 1-2 dolar

konuyu daha detaylandırsaydınız iyiydi hocam, mesala oyun oynayarak pasif gelir nasıl olur? en çok bunu merak ettim,

ekim başından beri oynadığım bir oyun var ve gelişene kadar inanılmaz zaman alıyor, geliştikten sonrada günlük 20-40 dolar arası kazanmak şuan için mümkün,

bir kaç güne bu oyunu forumda detaylı tanıtacağım, şuan için kendi ortalamam günlük 1-2 dolar
Günlük 20-40 dolar kazandıracak oyun mu? 😵

Ortalama 30 dolar kazandırsa, 30 USD * 35 ₺ = 1.050 ₺ yapar günlük. Yaz hele hocam şunu. 😁

Günlük 20-40 dolar kazandıracak oyun mu? 😵

Ortalama 30 dolar kazandırsa, 30 USD * 35 ₺ = 1.050 ₺ yapar günlük. Yaz hele hocam şunu. 😁
abartısız o rakamlar hocam ama o seviyeye ulaşmak için toplamda 500 leveli görmek gerekiyor, kendim şuan 313 leveldeyim ve vip üyeyim, zaten ref link olayı yok ama başlamadan önce gelişene kadar aşırı zaman aldığı uyarısında bulunayım 🙂

tanıtımı boşver hocam 🙂 link var mı link 🙂 @foryoubtc09
hocam linki bırakayım, dilerseniz videolarını izleyin ama çoğu video ya abartıyor ya da olmayan şeyleri anlatıyor, sadece nasıl oynandığıyla alakalı kafanızda fikir oluşsun, dilerseniz başlamak için birkaç gün bekleyin

play.pixels.xyz/

abartısız o rakamlar hocam ama o seviyeye ulaşmak için toplamda 500 leveli görmek gerekiyor, kendim şuan 313 leveldeyim ve vip üyeyim, zaten ref link olayı yok ama başlamadan önce gelişene kadar aşırı zaman aldığı uyarısında bulunayım 🙂

hocam linki bırakayım, dilerseniz videolarını izleyin ama çoğu video ya abartıyor ya da olmayan şeyleri anlatıyor, sadece nasıl oynandığıyla alakalı kafanızda fikir oluşsun, dilerseniz başlamak için birkaç gün bekleyin

play.pixels.xyz/

level nerde yazıyor hocam. ben başladım ama karabahtına gidiyorum 🙂

play.pixels.xyz/

Peki herhangi bir çekim yaptınız mı min. limit nedir. Kısaca o kadar emek vereceksin belki 1-2 $ öder ama günlük 20-30$ kazanıncada ödeyecek mi

Forum istatistikleri

Konular
13.827
Kullanıcılar
6.948
Son üye
SukruEmre
Geri