Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Oyun Oynayarak Para Kazanmak mümkün!

Peki herhangi bir çekim yaptınız mı min. limit nedir. Kısaca o kadar emek vereceksin belki 1-2 $ öder ama günlük 20-30$ kazanıncada ödeyecek mi
oyun bir kaç ay sonra ikinci yılına giriyor, ayda 3-4 defa geliştiriciler yorutube, X gibi platformlardan canlı yayın yapıyorlar, katılmak isteyen oyuncularda konuşmacı olarak girebiliyor, pixel adında kendi coini var, binance de listeli, çekim yaptım bir kaç gün evvel 155 pixel, oyun içi hesabımda birikenlerde var.

Bunun piyasaya ilk çıktığını ve daha sonrasında Binance'de listelendiğini şimdi daha net hatırlıyorum. Hesabım vardı burada. Kapanmamışsa hemen dalayım içeriye..
bu oyun sayesinde tanıştım pixel ile, güncelleme bilgileri oyun içinde önceden paylaşıldığından 2 defa 100 dolar ile alıp bir kaç gün içinde %25 i yakalayıp sattım. ama uzun vadeli tutulur mu? arzı bilinmediğin bu biraz karmaşık

YTD

Forum istatistikleri

Konular
13.827
Kullanıcılar
6.948
Son üye
SukruEmre
Geri