Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pi Coin Açık Ağ Tarihi Duyuruldu / 6 Yıllık Bekleyiş Son Buluyor

Theleoncoin

Whale
Moderatör
Pi Network, 20 Şubat 2025’te Açık Ağ’a geçiş yaparak dijital ekonomi dünyasında önemli bir adım atacak. Bu geçiş, Pi’nin gerçek dünya işlevselliği olan bir kripto para birimi olmasını sağlayacak ve kullanıcıların Pi’yi sadece dijital ortamda değil, fiziksel dünyada da kullanabilmesini mümkün kılacak. Açık Ağ, Pi’nin diğer sistemlerle entegrasyonunu sağlayarak ticaretin dijitalleşmesine katkı sunacak.

Pi Network’ün başarısı, topluluk odaklı yapısı ve güvenli bir ekosistem inşa edilmesiyle mümkün olacak. Açık Ağ, Pi’yi daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırarak, geliştiriciler için yeni uygulamalar geliştirme fırsatları sunacak. Ancak bu süreç, güvenlik, uyum ve altyapı gibi zorlukları da beraberinde getirecek.

Topluluğun katkıları, Pi Network’ün gelecekte sürdürülebilir ve güçlü bir ekosistem olmasını sağlayacak. Öncüler, geliştiriciler ve işletmelerin aktif katılımı, Pi’nin uzun vadede değer kazanmasını ve küresel ticaretle entegrasyonunu destekleyecek.

6 sene boyunca ha bu gün çıkacak ha yarın çıkacak derken sonunda çıkıyor. Çok büyük bir topluluk oluşturdular ama ben umut edilen sıçramayı yapacağına oldukça şüpheliyim. Bir kere doğru düzgün işleyen bir sistemlerinin olduğu bile muamma. Bir kere main.net kontrol listesinde 9'da 9 yapınca kazandığın pi'ler cüzdana aktarılıyor. Ama sonrasında kazandığım piler yıllar geçmesine rağmen hala cüzdana aktarılmadı. İkincisi kilitledikten sonra kilit oranı değiştirilmiş gibi görünüyor ama değiştirilmiyor. Şimdi ben ilk başta yanlışlıkla uzun süre ve yüksek kilitleme oranıyla kilitlemiştim. Sonra panikle az zaman (ve oran) ile değiştirdim. Şimdi benim kilitlemem hangisini baz alacak. Sanki Hindistan'ın kamu kurumları gibi bir işleyiş var. Bir kurum var, o kurum yapması gerekenler belli, görünüşte çalışıyor da ama işinizi yıllar sonra halledebiliyorsunuz. Tek umudum dünyanın her yerinden özellikle de geri kalmış ülkelerde çok fazla takipçisi olması. Bu nedenle dişe dokunur bir şeyler kazanabiliriz belki.

6 sene boyunca ha bu gün çıkacak ha yarın çıkacak derken sonunda çıkıyor. Çok büyük bir topluluk oluşturdular ama ben umut edilen sıçramayı yapacağına oldukça şüpheliyim. Bir kere doğru düzgün işleyen bir sistemlerinin olduğu bile muamma. Bir kere main.net kontrol listesinde 9'da 9 yapınca kazandığın pi'ler cüzdana aktarılıyor. Ama sonrasında kazandığım piler yıllar geçmesine rağmen hala cüzdana aktarılmadı. İkincisi kilitledikten sonra kilit oranı değiştirilmiş gibi görünüyor ama değiştirilmiyor. Şimdi ben ilk başta yanlışlıkla uzun süre ve yüksek kilitleme oranıyla kilitlemiştim. Sonra panikle az zaman (ve oran) ile değiştirdim. Şimdi benim kilitlemem hangisini baz alacak. Sanki Hindistan'ın kamu kurumları gibi bir işleyiş var. Bir kurum var, o kurum yapması gerekenler belli, görünüşte çalışıyor da ama işinizi yıllar sonra halledebiliyorsunuz. Tek umudum dünyanın her yerinden özellikle de geri kalmış ülkelerde çok fazla takipçisi olması. Bu nedenle dişe dokunur bir şeyler kazanabiliriz belki.
İlk kilitlediğin geçerli ikincisi diğer aktarımlar için geçerli aslında o ülkelerin kullanması umut ile ilgiliydi ve ekipleri iyi çalıştı ama ABD kökenli bir sistem Stanford üniversitesi ortaklar kısmında mevcut halen oranın öğretim üyesi geliştiricisi neyi beklediler belirsizdi ama piyasada olmayan bir şey olacaktı ikinci aktarımlar kyc süreci bitince yapılır çünkü kyc yapan ref in gelirini alabileceksin bot hesaplar silinmiş olacak

acelemiz yok. fakat geleceğimiz kesin.

iyi ki varsınız hocam 🙂

bugüne kadar sabretmişsin hocam 🙂 az daha 🙂
Hocam pi ile ilgili blockchain yazılımında stable olması için yazılım olduğu söyleniyor Euler Kalkanı diye bir şey olduğu söyleniyor bu nedir acaba
20250211_150134.webp

Ben telefon onayı yapmadım. Yurtdışı numarasına mesaj atarak gelen kodu uygulamada yazmak gerekiyormuş. Pi gibi bana göre aşırı baştan savma bir proje için para harcamak istemedim ve hala daha para harcamak gibi bir niyetim yok. Ayrıca Pi'ye kayıt olduktan sonra mahkeme kararıyla ismimi değiştirdim. Ama Pi'de hala eski ismim görünüyor. İsim değiştirmenin cezası varmış. Yıllardır milyonlarca insanı oyalıyorlar bir de yıllar içerisinde değişebilecek şeyler için ceza ödememizi mi bekliyorlar düşüncesiyle ismimi de değiştirmedim. Bu gibi nedenlerden inşallah sorun yaşamam. Zaten yıllarca beklete beklete beni gıcık etti. Bir de bu tarz nedenlerden hiç para kazanamazsam sınavda matematik testinde bile görsem "pi" kelimesini duyduğum, gördüğüm gibi sövmeye başlarım.

Ben telefon onayı yapmadım. Yurtdışı numarasına mesaj atarak gelen kodu uygulamada yazmak gerekiyormuş. Pi gibi bana göre aşırı baştan savma bir proje için para harcamak istemedim ve hala daha para harcamak gibi bir niyetim yok. Ayrıca Pi'ye kayıt olduktan sonra mahkeme kararıyla ismimi değiştirdim. Ama Pi'de hala eski ismim görünüyor. İsim değiştirmenin cezası varmış. Yıllardır milyonlarca insanı oyalıyorlar bir de yıllar içerisinde değişebilecek şeyler için ceza ödememizi mi bekliyorlar düşüncesiyle ismimi de değiştirmedim. Bu gibi nedenlerden inşallah sorun yaşamam. Zaten yıllarca beklete beklete beni gıcık etti. Bir de bu tarz nedenlerden hiç para kazanamazsam sınavda matematik testinde bile görsem "pi" kelimesini duyduğum, gördüğüm gibi sövmeye başlarım.
Ben hala sovuyom saçma sapan işleri çok bunların

Forum istatistikleri

Konular
14.095
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri