Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pi Coin Açık Ağ Tarihi Duyuruldu / 6 Yıllık Bekleyiş Son Buluyor

Ben telefon onayı yapmadım. Yurtdışı numarasına mesaj atarak gelen kodu uygulamada yazmak gerekiyormuş. Pi gibi bana göre aşırı baştan savma bir proje için para harcamak istemedim ve hala daha para harcamak gibi bir niyetim yok. Ayrıca Pi'ye kayıt olduktan sonra mahkeme kararıyla ismimi değiştirdim. Ama Pi'de hala eski ismim görünüyor. İsim değiştirmenin cezası varmış. Yıllardır milyonlarca insanı oyalıyorlar bir de yıllar içerisinde değişebilecek şeyler için ceza ödememizi mi bekliyorlar düşüncesiyle ismimi de değiştirmedim. Bu gibi nedenlerden inşallah sorun yaşamam. Zaten yıllarca beklete beklete beni gıcık etti. Bir de bu tarz nedenlerden hiç para kazanamazsam sınavda matematik testinde bile görsem "pi" kelimesini duyduğum, gördüğüm gibi sövmeye başlarım.
10 pi ödeyerek isim değiştirme başvurusu yapılabiliyor tel doğrulama zorunlu değildi Facebook v.s olabilir garip gurip bir sürü borsaya kyc yaptık bu zurnanın son deliği hocam benim SMS hakkımdan gitmişti zamanında para vermemiştim SMS için

Daha ilk çıktığı ay madenciliğe başlayıp kazım yaptım. Ama taaa o zamandan belliydi bunlardan bir cacık olmayacağı. Bir sürü ref de kasmıştım üstelik. Ama en fazla bir sene katlanabildim. Sonrasında hesabımı sildim ve unuttum..

Halâ işe yaramaz bir proje olduğu kanaatindeyim.

Muhtemelen ben ve benim gibilerin kazdığı coinler hep kilitli ve erişilemez kalacak. Belki bu durum, fiyat açısından olumlu bir gelişme olabilir. YTD.

10 pi ödeyerek isim değiştirme başvurusu yapılabiliyor tel doğrulama zorunlu değildi Facebook v.s olabilir garip gurip bir sürü borsaya kyc yaptık bu zurnanın son deliği hocam benim SMS hakkımdan gitmişti zamanında para vermemiştim SMS için
Şimdilik isim işini bekleteceğim. Telefon onayı zorunlu olmaması iyi oldu. Onu da yapmayacağım. Hatta 20 Şubat olduğu gibi 93 Pi var cüzdanda kilitsiz kullanabilinecek durumda. Yarısını satarım hemen. 84 Pi de transfer edilebilir bakiye var. Daha cüzdana aktarılmadı. Yanlış hatırlamıyorsam ağustos ayında çok cüzi bir miktarın kiliti açılacak. 1 Sene sonra da asıl meblağ yani 1.000 Pi'den fazla Pi'nin kiliti açlıyor. İlerleyen zamanlarda fiyatına göre satış gerçekleştiririm. Ama elimde çok tutacağımı sanmıyorum. Hep dediğim gibi çok amatörce hareketleri var. İşleyen doğru düzgün bir sistemlerinin olduğuna bile hala inanmıyorum ben.
Daha ilk çıktığı ay madenciliğe başlayıp kazım yaptım. Ama taaa o zamandan belliydi bunlardan bir cacık olmayacağı. Bir sürü ref de kasmıştım üstelik. Ama en fazla bir sene katlanabildim. Sonrasında hesabımı sildim ve unuttum..

Halâ işe yaramaz bir proje olduğu kanaatindeyim.

Muhtemelen ben ve benim gibilerin kazdığı coinler hep kilitli ve erişilemez kalacak. Belki bu durum, fiyat açısından olumlu bir gelişme olabilir. YTD.
Bir bu kilitleme ve yıllar geçtiği için unutanların olması bir de Nijerya, Endonezya gibi kalabalık ve fakir ülkelerde çok popüler olmasından dolayı az da olsa bir şeyler kazanacağıma umudum var. Fakiri ekmeği umut! Bence hemen satmazlar ellerindeki Pi'leri bu fakir ülke vatandaşları.

pi başlatıldığı günden beri en iyi haberi duyuruyor, karamsarsınız 😆 ummadık taş baş yarar.. fiyat yukarıdan açılırsa, kilit sürem dolana kadar; alacam sazı dertli dertli 🤣

pi başlatıldığı günden beri en iyi haberi duyuruyor, karamsarsınız 😆 ummadık taş baş yarar.. fiyat yukarıdan açılırsa, kilit sürem dolana kadar; alacam sazı dertli dertli 🤣
Hocam Pi sayesinde zengin olacağını sanan bir çok kişi var. Umutları küçük tutmak her zaman iyidir. En azında şu kadar kazandık deriz, seviniriz. Olması gerektiğinden çok fazla değer verip, bağlananlara negatif taraflarını söyleyerek oluşacak hayal kırıklığını azaltmak da bir diğer amaç.

Bu arada; yarım saat öncesine kadar Pi Network uygulaması ve Pi browser inanılmaz derecede yavaştı. Muhtemelen beş altı sene önce kazıp, bundan bir şey olmaz diyerek bırakanlar bir anda girdi.

Forum istatistikleri

Konular
14.095
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri