- BNB
- 0,00029141
10 pi ödeyerek isim değiştirme başvurusu yapılabiliyor tel doğrulama zorunlu değildi Facebook v.s olabilir garip gurip bir sürü borsaya kyc yaptık bu zurnanın son deliği hocam benim SMS hakkımdan gitmişti zamanında para vermemiştim SMS içinBen telefon onayı yapmadım. Yurtdışı numarasına mesaj atarak gelen kodu uygulamada yazmak gerekiyormuş. Pi gibi bana göre aşırı baştan savma bir proje için para harcamak istemedim ve hala daha para harcamak gibi bir niyetim yok. Ayrıca Pi'ye kayıt olduktan sonra mahkeme kararıyla ismimi değiştirdim. Ama Pi'de hala eski ismim görünüyor. İsim değiştirmenin cezası varmış. Yıllardır milyonlarca insanı oyalıyorlar bir de yıllar içerisinde değişebilecek şeyler için ceza ödememizi mi bekliyorlar düşüncesiyle ismimi de değiştirmedim. Bu gibi nedenlerden inşallah sorun yaşamam. Zaten yıllarca beklete beklete beni gıcık etti. Bir de bu tarz nedenlerden hiç para kazanamazsam sınavda matematik testinde bile görsem "pi" kelimesini duyduğum, gördüğüm gibi sövmeye başlarım.