Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

$Pi Coin Fiyat Tahmini (İstatistikler ile)

Theleoncoin

Whale
Moderatör
DALL·E 2025-02-18 20.59.08 - A futuristic and dynamic image representing the price prediction...webp

Pi network blockchain platformunun ana belirteci olan Pİ coin 20 Şubat 2025 tarihi Türkiye saati ile 11:00 da lansman yapacak ve şuanda resmi KYB onayı yapılan 3 borsada işlemlere başlayacak. Bunu fırsat bilen dolandırıcılar hem kullanıcıların pi cüzdanlarını boşaltıyor hem de pi isminde farklı tokenler piyasaya sunup DEX listelemeleri ile parayı kırıyor. Örnek verecek olursak binance web3 cüzdanında BNB ağında olan Pi 4 USDT seviyelerinden işleme başladı ve 27.000 USDT seviyelerini aştıktan sonra hızlıca çakıldı şuanda 330 seviyelerinde, bitmart ve xt gibi borsalarda plan PI IOU yani borç senedi fiyatı ise T67 USDT seviyelerinde HTX ise IOU olanı delist edip yatırımcılara 61 USDT seviyelerinden ödeme yaptı. Peki 20 Şubat listelenmesinde resmi Pi coin ne kadar olacak? (Finansal emeklilik mümkün mü?)

Pi coin fiyatı ne olacak en çok merak edilen sorulardan birisi bunun ile ilgili bir çok yorum ve spekülatif bilgi var. Bu konuda fiyat tartışmalarına destek olmak için detaylara bakalım öncelikle. Pi coin ağında resmi olarak açılmış cüzdan sayısı 10 milyon 621 bin, pioners cüzdanları ise 10 milyon 599 bin adet olarak görünüyor kilidi açık vaziyette kullanımda olan pi adedi 618 milyon sevişyelerinde bu verilere aşağıda vereceğim linkten ve ekran görüntüsünden bakabilirsiniz. Borsalara aktarılan ise 17:34 UTC itibari ile 91,673,677 adet olarak görünüyor bunun 70 milyonan fazlası OKX borsasına yapılmış vaziyette. Bu verilere https://explorepi.info/en/activity web sitesinden ulaşabilirsiniz.
pi metrik.webp

Peki bunların ışığında pi coin fiyatı ne olur? Pi coin fiyatına coinmarketteki Pı (IOU) fiyatı ile bakacak olursak ortalama olarak 40-70 USDT seviyelerinde olması bekleniyor. Spekülasyon ve Binance oylamasınında belli olması ile 300 USDT seviyelerine ulaşabilir. diye şahsi olarak beklemekteyim. Tabiki YTD

Bunların haricinde Pi coini bekleyen birde tehlike bulunmaktadır. Pi coin 6 yıl önce çıktığında kripto piyasaları büyük boğa koşusuna başlamamıştı. Buda bir çok bilinçsiz kripto yatırımcısının sisteme girmesine neden oldu. Şuanda forum ve diğer kanallarda bakacak olursak çevrem de de çok var. Bilinçsiz ne yapacağını bilmeyen çok fazla kullanıcı var zaten bunlar bir yerde takılmış vaziyette şifrelerini kaybetmişler 😀 bilinçsiz yatırımcılar piyasa da nasıl işlem yapacağını bilmediği için farklı senaryolar ortaya çıkar. Bunun yanında deli bir topluluğu var çıkan her pi isimli tokene yatırım yapıp fiyatını uçurup sabit tutmayı başarıyorlar buda ayrı bir sonuç olacaktır. Genel kanı olarak ise pi coin yatırımcısı pi coinin fiyatını olumsuz etkileyeceği ve yükseliş olmayacağı için binance listelenmesi istemiyor buda deliliklerine bir örnek. Her şey Pi networkun aldığı 15 milyar dolar yatırımın kimlerden olduğu, arkasındaki kurumsalların kim olduğu ve 2024 aralık ayında sadece kurumsal yatırımcıya OKX üzerinden yapılan ICO ile belli olacak. Bir diğer durum ise STARX sponsorları Pi coini ne kadar destekleyecek. Az arkadan dolaşınca tüm bilgiler bulunuyor 🙂

Not: Bu yazı kullanıcılar arasında fiyat tahmini yapmak içindir YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEMEKTEDİR.

Son bilgiler videoda desteklerinizi bekliyorum eğleniyorum öylesine 😀

Son düzenleme:
Daha ilk yıllarında 3.000 adet civarı biriktirdiğimi hatırlıyorum. Devam etseydim en az 12.000 adet biriktirebilirdim. 50 dolarla çarparsak 600.000 dolar yapar.

Tüh. Elimin tersiyle ittiğim servete bak. Oysa bana şu an 5.000 dolar bile yeterdi. 😁

Şaka bir yana, halâ çöp bence. 😁

Daha ilk yıllarında 3.000 adet civarı biriktirdiğimi hatırlıyorum. Devam etseydim en az 12.000 adet biriktirebilirdim. 50 dolarla çarparsak 600.000 dolar yapar.

Tüh. Elimin tersiyle ittiğim servete bak. Oysa bana şu an 5.000 dolar bile yeterdi. 😁

Şaka bir yana, halâ çöp bence. 😁
hepsi geçmiyor hocam şuanda sadece kendi kazdıklarını alıyorsun reflerin ki yatmıyor onlar bot hesaplar kyc yapmayanlar silindikten sonra open mainnet sonrası 6 ay geçince yapılacak 20 sinden sonra 6 ay ödemesiz dönem başlayacak

1'den az pi'si olan cüzdanlar yaklaşık %62.65'i oluşturuyor.
1 ile 10 arası %18.12
10 ile 100 pi arası %9.32
100 ile 500 arası %6.25
500 ile 1000 arası %1.97
1000 ile 5000 arası %1.56
5000 ile 10000 arası %0.06
10000 ile 100000 pi arası da %0.06
100 bin 1 milyon arası %0.003
1 milyon ve fazlası ise %0.0001

1 milyon fazlasında pi vakfı, mainnet ana cüzdanı ve borsalar olmak üzere 10 cüzdan var

Bu ağın en güzel yanı her isteyen istediği gibi token oluşturamayacak KYB zorunlu olacak buda resmi kişiler harici ağda at koşturmayacağı anlamına geliyor keşke hepsinde olsa aydı 500 binden fazla token coingeckoya başvuru yapıyormuş şaka gibi

gateio rekor denebilecek stake ödülü veriyor önce USDT verdi şimdi BTC veriyor hemde iyi miktarda buda fiyat beklentisini yükseltiyor. HTX çakallığıda ayrı tabi normalde Pi verecekti ama USDT verdi düşecek olsa Justin Sun bu topa girmezdi GCV haklı mı çıkacak acaba diye sorguluyor insan

Forum istatistikleri

Konular
14.095
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri