Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

$Pi Coin Fiyat Tahmini (İstatistikler ile)

Bu projeden milyonlarca milyoner çıkmayacağı belliydi hocam.

Neyse, çoğu kişi için en azından çay-çorba parası çıkmıştır sanırım. 🤣
finansal emeklilik sağlamadı ama çay-çorbadan da fazlası oldu hocam, 1 yıl civarı yapıpta kilitlemeyenler uğraşlarının karşılığını almışlardır..

kilitsiz olan 80 kusuru satayımda telefon alayım diyordum oda olmadı 😆

Ben bile projeye güvenmesem bile 2 dolar ile 3 dolar arası bekliyordum fiyatı. Baya bi şok oldu bana. Kullanılabilir bütün bakiyemi sattım. Ama toparlanma bekliyorum ben. Özellikle Binance bir kaç hafta sonra listelerse fiyatın hak ettiği yere yani 2,5 dolar cıvarlarına çıkacağını düşünüyorum. Ama kripto piyasasına güven olmaz herşey olabilir. Bu yüzden bütün kullanılabilir Pilerimi sattım zaten. Belki yarım doların altına düşerse kazandığım paranın yarısıyla sattığım kadar Pi alırım. Hem Pilerim satmadan önceki miktarına gelir hem de biraz para kazanmış olurum. Bak bu mantığı sevdim ben. Bence bu fiyatlar gerçekten çok düşük. Böyle olacağını bilseydim bir gün önce 2 dolara yakın fiyat çeken birine satardım. Daha fazla kazanırdım. Hatta bir eleman vardı her yerde görüyordum. 23 TL'den alıyorum 30 TL'den satıyorum. Ben ekmeğimdeyim bana ne uçacaksa da çakılacaksa da diyordu. Şimdi o elemanın biçtiği fiyata doğru gidiyor.

Bu gün baktım kazım hızı da düşmüş biraz. Önceden zaten 0.12 Pi gibi bir şey kazanıyordum 1 günde. Şimdi muhtemelen 0.09 Pi kazanacağım. Pi'nin fiyatı 1 doların altında kalırsa attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değmeyecek. KYC sonrası kazandıklarımın ne zaman cüzdana geçeceği de tam bir muamma. Umarım 2 dolarlarda dolaşır da kazandığımız, kazanacağımız para dişe dokunur bir şeyler olur.

Forum istatistikleri

Konular
14.095
Kullanıcılar
7.049
Son üye
slhttnkndk
Geri