Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pi coin Nasıl Borsaya Aktarılır?

Pi Coin hakkında her gün yeni yeni "milyonların hayal kırıklığı" şeklinde yazılar okuyorum. Özellikle Asya kaynaklı mecralarda. 😁

@SatoshiTURK
Asyada alış veriş yapılıyor pi ile o yüzden sıkıntıdalar ticaret yapanlar paraya çeviremediği için pi ile ticaret yaptıkları için sıkıntıdalar 31 Aralık açık ağa geçiş için son tarih diye açıklama yapıldı son olarak da node sistemini güncellediler günde 1 kere girdiğim bir uygulamadan çok beklentiye girmek saçma olur. 1 pi bile olmayan fiyata araba satan ev satan vardı gaza geldiler bizim ülkede yasak olduğu için Türklere o uygulamalar kapalı bu şekilde bir sürü ticaret sitesi var uygulama içinde hamster Kombat ta her gün saatlerce uğraştık işte hayal kırıklığı o

Dünyanın herhangi bir yerinde "dünya çapında kabul görmemiş" bir birim ile neden alış veriş yapılır ki? İnsanlardaki, hırsla beraber gelen kolay kanma güdüsünü halâ çözebilmiş değilim.

İnsan psikolojisi üzerine çalışma yapılması gereken bir konu. Hırsla beraber kolay inanma, insana tek bir paket hâlinde gelen bir duygu/düşünce şekli midir? 😁

dün x'te bir pi coin paylaşımı altına; mainet kontrol listesindeki her şeyi yapmama rağmen 1 yıldır sırada bekletildiğimi, transfer bölümündeki pi coinlerimi cüzdana alamadığımı ve nedenini sorduğum yorum attım, anında mesaj kutuma doluştular, cüzdan anahtarını ver yardım edeyim diyenmi, link atıp buradan yapabilirsin diyen mi 😁

bir kişi düzgünce ne yapabileceği mi anlattı, diğerlerine kanma bilgisizlik vaktimde 2100 pi yi onlara kaptırdığını söyledi, bir kaç mesajdan sonra da türkçe konuştuk..

bence 2025 ile birlikte bişeyler çıkacak pi den, 7 liradan almaya çalışanlarada rastladım

Forum istatistikleri

Konular
13.828
Kullanıcılar
6.950
Son üye
vaspartov
Geri