Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Pi Coin - Pi Network Dolandırıcılığı - Scam

huobi bu coin ile kendi topuğuna sıktı.
belki 2 yıl önce falan yine böyle bir konu açmıştım pi coin scam diye fakat insanlar kısa yoldan zengin oluruz hayali yaşıyor.

Şu an PI'nin Huobi'deki fiyatı $71. Ama hiçbir dayanak yok, neyin alınıp satıldığı belli değil. Rulet oynamak gibi bir şey.
Bu arada Pi Network'ün Ocak sonunda mainnete geçeceği falan yok. Muhtemelen 2023 içinde de olmaz. Telegram grubuna girip Türkiye topluluklarını görseniz analarını babalarını korur gibi koruyorlar projeyi ve geliştiricileri. Günde bir kere tıklayıp kazandıkları şeyle milyoner olacaklarını, Huobi ve Bitmart'taki fiyatların gerçek olduğunu düşünüyorlar. 😀

Şu an PI'nin Huobi'deki fiyatı $71. Ama hiçbir dayanak yok, neyin alınıp satıldığı belli değil. Rulet oynamak gibi bir şey.
Bu arada Pi Network'ün Ocak sonunda mainnete geçeceği falan yok. Muhtemelen 2023 içinde de olmaz. Telegram grubuna girip Türkiye topluluklarını görseniz analarını babalarını korur gibi koruyorlar projeyi ve geliştiricileri. Günde bir kere tıklayıp kazandıkları şeyle milyoner olacaklarını, Huobi ve Bitmart'taki fiyatların gerçek olduğunu düşünüyorlar. 😀
Bizim gruplarda hep öyle değilmi sanki? Hep duygusal bağ kuruyoruz. Ölümüne savunuyoruz. Çoğunlukla da saçma sapan şeylere yatırım yapıyoruz.

Bizim gruplarda hep öyle değilmi sanki? Hep duygusal bağ kuruyoruz. Ölümüne savunuyoruz. Çoğunlukla da saçma sapan şeylere yatırım yapıyoruz.
Ben all-in tek projeye yatırım yapmış olsam bile realist bakmayı başarabiliyorum. Bir sürü saçma sapan şeye yatırım yapmışımdır da hepsinde yatırımdan çıkmadan lafımı esirgemeden söyledim. Zaten iki eleştiri gördüğünde banlıyor hepsi, Türk veya yabancı farketmez. 🙂

Ben all-in tek projeye yatırım yapmış olsam bile realist bakmayı başarabiliyorum. Bir sürü saçma sapan şeye yatırım yapmışımdır da hepsinde yatırımdan çıkmadan lafımı esirgemeden söyledim. Zaten iki eleştiri gördüğünde banlıyor hepsi, Türk veya yabancı farketmez. 🙂
O all in olayı bende yok. Sepetimş dağıtırım hep.

Laf söylemeye gelince, birkaç proje biliyorum söyleten ama telegram grubunun yöneticileri bile bıkmış düşüşlerden 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.645
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri