Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Pi Network (Pi Coin) Son Gelişmeler

Bende 18 bin civarı var. Para vermedim zaten dursun kenarda. Unutulabilsem unutmaya çalışıcam varlığınıda sürekli haberler çıkıp duruyor aklıma sokuyorar. 9-10 TL den alıyorlar şimdi versemmi diye aklıma girip duruyor.

Bende 18 bin civarı var. Para vermedim zaten dursun kenarda. Unutulabilsem unutmaya çalışıcam varlığınıda sürekli haberler çıkıp duruyor aklıma sokuyorar. 9-10 TL den alıyorlar şimdi versemmi diye aklıma girip duruyor.
Soylediginiz miktar söylediğiniz alım fiyatindan 180 bin TL ye denk geliyor. Ben satardım şahsen. Sizi bilemem tabi ki. Herkesin stratejisi farkli ben satıp başka projelerden sepet yapardım.

YTD

alan varda hocam şuanda bizim ülke için kapalı diye biliyorum birde beklemek daha faydalı olacaktır sonuç olarak iyi bir topluluk var open mainnet dediğinde çok farklı olur gibi
Kapalı olan sadece dışarıdan bağlantılar borsalar harici uygulamarı gibi. Cüzdan dan cüzdana istediğin gibi trabsfer yapabiliyorsun.

Ben beklemem hocam o meblağı tek projeye riske etmem 🙂 anında satardım. Sonra 5 projeye pay ederim.
Aklıma çok pis giriyon bak 😎 Sonra çok pişman olurum diye korkuyorum. 3 ayrı cüzdan var benim, eşim ve kayınvalidem üzerine,en azından birinin pilerini satayım diye düşünüyom ama 10 lirada az geldi gözüme htx de iou ifiyatının 300 den 30 lara düştüğünü görünce 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.835
Kullanıcılar
6.950
Son üye
vaspartov
Geri